Hodnocení podzimní sezóny TJ Pohledec

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na třináctém místě se ve III. třídě umístil celek TJ Pohledec.

Fotbalisté Pohledce pokračovali po pádu z Okresního přeboru i ve III. třídě ve špatných výkonech a čeká je po roce opět souboj o záchranu v soutěži. Hodně bodů Pohledec poztrácel hlavně v domácím prostředí, kdy v tabulce domácích zápasů je poslední. Nejlepším střelcem týmu se stal Dominik Bártek, který vstřelil pět branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Michal Laštovica.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Chtěl jsem s týmem získat osmnáct bodů. Současných deset je velmi málo, tudíž spokojenost nemůže být na místě. Osobně jsem velmi zklamán s postavením v tabulce a také s předváděnou hrou ve většině zápasů. Zejména nás trápila útočná hra. Dávali jsme žalostně málo branek. Nejsem spokojen ani s přístupem některých hráčů. Elán z úvodních zápasů rychle u některých odešel. Víc bych to nechtěl komentovat. Je to na diskuzi s vedením týmu, jakým směrem se bude Pohledec ubírat dále. 

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Pohledec si svým zázemím a kvalitním pažitem zaslouží hrát III. Třídu. Doufám, že se ji v Pohledci podaří udržet. Ale bude to velmi obtížné, pokud bude tým pokračovat ve výkonech z podzimní části soutěže. Pohledec čeká určitě horká debata nad dalším směřováním týmu. Nějaké návrhy mám, uvidíme, jak se na to bude tvářit vedení.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Dominik Bártek – útočník nebo ofenzivní záložník, nejlepší střelec týmu, důrazný typ hráče, který neuhne ze žádného souboje, soupeři mu často věnují zvýšenou pozornost při bránění, nedostatkem jeho hry je občasná zbrklost při zakončení, nicméně v jednadvaceti letech má stále vše před sebou a věřím, že s přibývajícími zkušenostmi by se měl stát lídrem týmu

Lukáš Jambor – levý obránce, výborně fyzicky a rychlostně vybavený fotbalista, snaží se po levé straně podporovat ofenzivu, v posledních dvou letech se výkonnostně výrazně zlepšil a má předpoklady pro další posun.

Michal Fajmon – střední záložník, po odchodu tří středních záložníků převzal tuto nejdůležitější roli v týmu, svými fyzickými parametry má předpoklady pro tuto pozici. Celý podzim doplácel na to, že se kolem něho střídali spoluhráči, v ustálené sestavě by jeho výkon šel ještě nahoru. Stále ho limituje jeho dřívější zranění v dolní části těla.

 

Oba gólmani – Dalibor Brambora a Milan Hájek – ve III. třídě snad jako jediný máme dva klasické gólmany a ještě k tomu tak kvalitní. V mnoha zápasech nás výrazně podrželi. 

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Jednoznačně nejlepší fotbal předvádí Jívoví, myslím si, že postoupí. Sestup, na rozdíl od pana Střešňáka ze Sněžného, nepřeji nikomu. Pevně věřím, že to nebude Pohledec.

  

Jak budete přes zimu trénovat?

Uvidíme, jak se dohodneme s vedením. Představu nějakou mám, ale vše záleží na tom, jakým směrem se chce pohledecké vedení směřovat. 

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

1. Zdeněk Holubář, 2. Jindřich Horký, 3. Přemysl Ryba, 4. Petr Novotný, 5. Ondřej Forchtsam, 6. Kamil Štegner

 

Děkuji za rozhovor

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou