Volfířov se ve 2.kole utká s Vyškovem!

0

V rámci druhého kola přivítá FK Volfířov ambiciózní tým z Vyškova, který se v loňské sezóně umístil na skvělém třetím místě a byl tak nejlepším týmem za suverénní dvojicí Agromelli Brno a Jeseníku.

Vyškov se v prvním kole utkal s jedním z favoritů soutěže VŠB Ostravou. Zápas náš soupeř zvládl na jedničku, když si připsal plný počet bodů za výhru 8:3. Výhra se ale nerodila jednoduše a zejména vyloučení Pally značí jistý problém do budoucích kol. Zmíněný hráč neudržel nervy na uzdě a se svým protihráčem se doslova popral. Čtyřikrát se proti vysokoškolákům prosadil předloňský král střelců Milan Ševčík, který tak i letos ukazuje střeleckou formu.

Před tímo ročníkem odešli z Amoru tahouni týmu Tomáš Galia a Jakub Gremmel, kteří se vydali za ligovým angažmá. Martin Petlach futsalovou kariéru přerušil.

Do týmu přišel dvacetiletý Skoumal z Helasu Brno, jenž se hned uvedl žlutou kartou. Společně s ním Račanský a Grim. Největší posílení nehledejme na hřišti, ale na lavičce Amoru. Kormidla se ujal zkušený kouč Radek Toman, který má na svém kontě coby hráč skoro 200 ligových startů. Skvělými výkony se prezentoval zejména v Helasu Brno, kde hrál na pozici obránce. Po skončení kariéry se vrhnul na trenérskou dráhu a slavil již mnoho úspěchů. Stal se dvakrát Mistrem ČR s kategorií U-16 a jednou s U-18. Soupeř bude tedy po taktické stránce na vysoké úrovni.

Do Dačic by dle dostupných informací neměli přicestovat hráči Tichý, Forró, Karabina a již zmíněný hříšník Palla.

Nyní se koukněme na zoubek domácímu celku. Trable pomalu ustupují a hráči by tak měli být v lepší kondici. Očekává se stejná sestava jako minulý týden. Jediným otazníkem je stav Robina Štolby, který se kurýruje skoro dva týdny a ještě v úterý to na případný nástup příliš nevypadalo.

Neváhejte a přijďte podpořit jediný jihočeský tým ve 2.lize. Utkání se hraje v hale SŠTO Dačice, v pátek 9.října ve 20:30 hod.

 

Předpokládaná sestava: Plachý – Melzoch, Novák, Kněžínek, Točík – Jindra, Janák, Balík, Štolba

 

Ohlasy před zápasem

Tadeáš Jindra (kapitán FK Volfířov): "V prvním utkání jsme si sami dokázali, že i přes zranění a nemoci dokážeme odehrát slušný zápas. Situace se oproti minulému týdnu zlepšila a myslím si, že na soupeře jsme dobře připraveni. Pravdou ale je, že řada hráčů Amoru je pro nás velkou neznámou a nevíme s čím na nás mohou přijít. My jsme si však vytyčili jasný cíl a to vyhrát. Doufám, že nás opět poženou vpřed naši skvělí fanoušci, kteří zavítají opět v hojném počtu."

Antonín Petlach (prezident Amoru Vyškov):V Dačicích na nás čeká černý kůň soutěže, který bude hýbat s postupovými ambicemi jednotlivých klubů a navíc se sám do této hry zaplete. V domácí malé hale je Volfířov jednoznačným favoritem. Tato mu sedí, o čemž jsme se přesvědčili minulou sezónu. Nečeká nás tedy nic lehkého a každý bodový zisk budeme považovat za úspěch. V každém případě věřím, že pro Volfířov nebude snadnou kořistí a o body se porveme.“

 

Zdroj: fkvolfirov.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou