Staň se fotbalovou hvězdou! FK Olympie Týn nad Vltavou pořádal pod záštitou FAČR nábor talentů

0

Fotbalový klub Olympie Týn nad Vltavou si jako svou dlouhodobou prioritu stanovil práci s mládeží a výchovu fotbalistů už od raného věku. Mládežnická družstva se připravují pod dohledem licencovaných trenérů a Olympie průběžně pracuje na doplňování své členské základny.  Zatím největší akci pro realizaci své strategie uspořádal týnský fotbalový klub ve středu 16. září, kdy pod záštitou projektu FAČR Měsíc náborů organizoval modelové fotbalové dopoledne pro žáky mateřských škol.

Stadion FK Olympie zaplnilo více než sedm desítek dětí ze tří vltavotýnských mateřských škol. Kluci, holky – všichni natěšení na první velké seznámení s kulatým nesmyslem. Fotbalový svět malým sportovcům přišla představit pětice trenérů mládeže FK Olympie – trenér mladší přípravky Jan Meidl, trenér starší přípravky Pavel Vařil, trenéři mladších a starších žáků Antonín Hudeček a Jan Maruška a kouč dorostu Miroslav Vondra.

V půl 10 vše vypuklo. Organizátoři pro děti připravili celkem čtyři stanoviště a fotbalové nadšení propuklo naplno. „Nábor jsme pojali jako modelový trénink, který měl dětem ukázat hlavní fotbalové činnosti – dvě stanoviště byla zaměřena na techniku a koordinaci pohybu s míčem, jedno na techniku pohybu a střelbu a konečně čtvrté stanoviště představovalo hrací hřiště s fotbalem,“ vysvětluje vedoucí náboru Jan Meidl.

Děti si kromě zážitků odnesly také reklamní předměty poskytnuté FAČR – nafukovací míče a náramky s logem fotbalové asociace. „Pro všechny účastníky jsme připravili také drobné občerstvení,“ doplňuje Jan Meidl.

Fotbalové dopoledne na stadionu FK Olympie se vydařilo na jedničku. „Největší odměnou pro nás trenéry bylo vidět spokojené děti, které se skutečně bavily. Asi největší úspěch měla střelba na branku s panáky, u té se mladí fotbalisté i fotbalistky opravdu vyřádily,“ shrnuje s úsměvem povedenou akci Jan Meidl.

Dětem z vltavotýnských mateřských škol byla na stadionu FK Olympie předvedena jedna z možností aktivního trávení volného času. Nyní je na nich, nebo lépe řečeno jejich rodičích, aby nezůstalo jen u modelového tréninku. V FK Olympie, největším a nejpopulárnějším sportovním klubu v Týně nad Vltavou, budou mít dveře otevřené. Kdo ze zúčastněných se stane budoucí fotbalovou hvězdou?

 

FOTOGALERIE zde: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.954593701249384.1073741883.507700352605390&type=3

 

Videoreportáž z náboru talentů na youtube!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou