ŽENSKÝ FOTBAL: Okresní derby MSDŽ opanoval Vlkoš

0

V okresním derby se utkaly dva týmy z rozličným herním stylem, domácí tým vyznávající hravost a kombinaci a hosté s tvrdou hrou s jednoduchými nakopávanými míči. 

Skóre zápasu otevřela Pavla Šiblová z trestňáku. Pěkně umístěná střela přes zeď, pod břevno, čímž nedala Pavkové v brance hostů šanci. O 20 minut později po kombinační akci rozvlnila síť hostů podruhé Edita Novosadová. Další šance Šiblové, Horáčkové a Novosadové zůstaly gólově nepotrestané, zrovna tak jak hezké „štrikování ve vápně“ Lucky Dohnálkové, která rozezvučela jen tyč.

Zatímco první poločas vyzněl jasně pro domácí tým a poločasové skóre bylo spíše milosrdné pro hosty, tak druhé dějství bylo daleko vyrovnanější. Hosté po poločase prokazovaly větší agresivitu, avšak z mnoha nakopnutých míčů s pokusy o brejky se ujala až v 82.minutě dorážka Jansové po rohu. Hosté se ještě chtěli pokusit o srovnání, leč v posledních minutách se už k vážnějšímu ohrožení branky nedostali.

Vlkošanky tedy cenným vítězstvím „pokřtily“ nové dresy a po třetím kole vedou tabulku se třemi vítězstvími.

 

Vlkoš – Mutěnice 2:1 (2:0)

Branky: 9. Šiblová P., 29. Novosadová E. - 82. Jansová Y.

Rozhodčí: Ostrovský V. - Kordula A., Vavřinová G.

Diváků: 50

Vlkoš: Aujeská S. – Madajová A., Vlčková T. ©, Lukešová K., Horáčková K., Novosadová E., Šiblová P., Mezihoráková P., Strmisková M., Dohnálková L., Slováková N.( 80. Nováčková L.), Na střídání: Machalová N., Orlová H., Menšíková N., Höpperová G., Foukalová N.

Mutěnice: Pavková L. – Nováková, Kupčíková ©, Siwiecová, Dobrovolná – Pavková S., Plecáková ( 84. Jakubíková ), Zálešáková (68. Brožovičová), Menyhartová – Jansová, Lamáčková 

 


Zápasy ostatních týmů této soutěže:
Velké Pavlovice - Medlánky 1:9
Líšeň - Šardice 0:2
Kostelec na Hané - Podivín 2:0
Mostkovice - volný los


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou