O jakých soutěžích už na jihu Čech informujeme?

0

Odpověď je jednoduchá: už jde o pořádnou řádku! Děkujeme všem týmům, které s námi již ativně spolupracují a my tak můžeme přinášet to nejlepší a nejprodrobnější zpravodajství z daných soutěží, které tu do této doby chybělo!

Reportáže, Sestavy kol, tipy na další kola a rozhovory. Tabulka střelců a obdržených karet. Statistiky jednotlivých hráčů či rozhodčích. To vše nabízíme jako jediní na českém internetu, na jihu Čech pak z těchto soutěží (u některých se vše rozjede naplno v nejvyšší době):

 

- Krajský přebor

- I.A skup. A

- I.A skup. B

- I. B skup. A

- I. B skup. B

- I. B skup. C

- I. B skup. D

- Okresní přebor České Budějovice

- Okresní přebor Český Krumlov

- Okresní přebor Písek

- Okresní přebor Prachatice

- Okresní přebor Jindřichův Hradec

- III. třída České Budějovice skup. A a B

- III. třída Český Krumlov

- III. třída Jindřichův Hradec skup. B

- IV. třída České Budějovice

 

Děkujeme za vaši přízeň! 

 

A pokud vaše soutěž ještě není v "chodu", můžete nám to pomoci napravit - najeďte na danou soutěž a tam už se nám můžete snadno ozvat, ať už jste potenciální redaktor, zástupce týmu nebo jen čtenář-fanoušek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou