Mladíci z Jinonic se dočkali prvního bodového zisku

0

Až na pátý pokus se dočkala rezerva Motorletu prvních bodů v Pražském přeboru. Sestava posílena o fotbalisty divizního A mužstva včetně střelce Pavla Novotného udolala nováčka ABC Braník 2:1 . Ten opět doplatil na neproměnování šancí, především v první půli. Rozhodla zřejmě branka v poslední minutě prvního poločasu zásluhou střelce Novotného. Druhý zásah přidal v druhé půli z pokutového kopu Eppert a výsledek korigoval v 86.minutě špílmachr Braníku Cvrček.

První poločas:

V 9 minutě po přímém kopu Braníka  propadl míč ke Kryštofovi, který jej z první napálil do břevna. V 16. minutě si první příležitost připravili domácí. Rothe vysunul Kloučka, ale ten pálil mimo branku. Ve 23. minutě se domácí dostali do přečíslení, které nevyřešil dobře P. Novotný. Místo přihrávky zakončoval sám, bohužel nepřesně. Ve 27 minutě po ztrátě míče ve středu zálohy Motorletu měl velkou šanci hostující Šalanda ale trefil pouze vybíhajícího golmana Pacovského. Ve 45 minutě po pěkné přihrávce za obranu skoruje lobem P.Novotný a posílá Motorlet do vedení 1:0.

 

Druhý poločas: 

V 53 minutě trefil motorletský Eppert ruku ve vápně obránce Rezka a následoval pokutový kop který sám Eppert proměnila a navýšil skore 2:0 pro Motorlet.Kontaktního gólu se braničtí přece jen dočkali. V 86. minutě se na hranici vápna dostal k míči Cvrček a pohotově ho napálil přesně do šibenice. Víc už hosté nestihli a tak první tři podzimní přeborové body zůstaly v Jinonicích. 

 

Hlasy trenérů
Zdeněk Matějka (Motorlet B):
 „V naší situaci už jsme potřebovali tři body jako sůl. Z tohoto pohledu jsem spokojený, body jsou doma. Herně to však nebylo úplně optimální. Soupeře jsme lacino pouštěli do šancí a měli jsme jen štěstí, že žádnou nedokázal proměnit. Hodně nám v obraně pomohl Ptáček a svým výkonem potěšili Kalvas a Fiala. Tahle výhra určitě klukům pomůže a výkon mužstva půjde nahoru.”
Roman Truneček (Braník): „Pořád stejná písnička. Místo toho, abychom v začátku ze tří šancí dali dva góly a nemuseli hrát do plnejch a mohli hrát na brejky. My to nedáme a soupeř to po naší chybě ztrestá a dostaneme šatnovej gól na 1:0. Pak musíme hrát do plnejch. Je to pořád stejné, nedáváme góly a lacino inkasujeme.”

 

Motorlet B - Braník 2:1 (1:0)
Branky:
 45. P. Novotný, 53. z penalty Eppert - 86. Cvrček. ŽK: 17. P. Novotný - 18. Kodytek, 59. Kryštof, 
64. Platil, 66. Cvrček, 72. Pilík. Rozhodčí: Rodová - Maiello, Šároka. Diváků: 50.
Motorlet B: Pacovský - Eppert, Ptáček, Fiala, Kalvas - Konopásek (73. Šmoranc), Tvrdý, Rothe, Klouček
(21. D. Novotný) - Měska, P. Novotný. Trenér: Zdeněk Matějka.
Braník: Kudláček - Škobis (63.Vala), Kryštof, Kučera, Rezek - Platil, Pechar, Cvrček, Kodytek (63. Matera) - Pilík (81. Onderka), Šalanda. Trenér: Roman Truneček.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou