Představení 6. kola OP (redaktor Řeháček Jaroslav)

0

V článku jsem se pokusil Vám přiblížit zápasy, které budou následovat o víkendu 12. - 13. 9. 2015. A pro zajímavost jsem ke každému zápasu uvedl můj osobní TIP na výsledek utkání.

V dnešním článek Vám bude představeno následující kolo. Článek je mým osobním názorem, takže jej berte s nadhledem. Šlágrem soutěže pro mě bude souboj Železnice s Milíčevsí. Sokol Železnice je na druhém místě, když se pyšní 9 body a aktivním skóre 7:1, když brankář Čistecký udržel již dvakrát nulu. Na druhé straně Milíčeves se usídlila na devátém místě se dvěma body a skóre má pasivní 5:10. Železnice se bude chtít udržet na čele tabulky, proto podle mého názoru zvítězí na domácím hřišti 3:1. Zároveň je pro mě tento zápas i derby, protože se oba týmy velice dobře znají a nedělí je od sebe ani velká kilometrová vzdálenost. V dalším zápase se utkají Žlunice (7. Místo, 4 body, skóre 4:5) a Chomutice (5. Místo, 6 bodů, skóre 8:5). Myslím si, že v tomto zápase nebude stačit domácím nováčkovský elán a na domácím pažitu prohrají s Chomuticemi 1:2. Lídr tabulky z Nové Paky (1. Místo, 9 bodů, skóre 18:2) se doma utká s Kopidlnem B (10. Místo, jeden bod, skóre 5:8). Polovinu branek Nové Paky vstřelil útočník Wojcik Dan, který vede i tabulku střelců. V tomto zápase se jistě prosadí a Nová Paka vyhraje jednoznačně 5:0, čímž si upevní první pozici v tabulce OP. Následuje souboj týmů ze středu tabulky mezi Starou Pakou (6. Místo, 5 bodů, skóre 7:6) a Lužany (4. Místo, 7 bodů, skle 6:5). Vyrovnaný zápas bude zakončen spravedlivou remízou 2:2 a na penalty vyhraje domácí tým. Podhrádí (8. Místo, 3 body, skóre 3:6) bude bojovat o body do tabulky s Hořicemi B (12. Místo, 0 bodů, skóre 3:18. Oba týmy si chtějí spravit chuť po nepovedeném vstupu do letošní sezóny, což se podaří domácím, kteří vyhrají 2:0. Posledním zápasem je souboj mezi Jičíněvsí (11. Místo, 0 bodů, skóre 3:9) a L. Bělohard B (3. Místo, 8 bodů, skóre 10:4). Bělohradští domácím nedají šanci a odvezou si tři body za vítězství 1:5. Jsem velice zvědav, jestli mi moje tipy vyjdou, tak mě držte palce. Váš redaktor Řeháček Jaroslav


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou