Jedomělice se dohodly na spolupráci s Nadací ADRA!

0

TJ Sokol Jedomělice ve spolupráci s Nadací ADRA pořádá veřejnou sbírku „Na pomoc Martinovi a Elišce“ a i nadále se bude snažit ze všech sil pomáhat Martinovi v přetěžkém životním období. V neděli 13. září s časem zápasu bude oficiálně spuštěna veřejná sbírka na pomoc Martinovi a Elišce. Lidé, ale mohou přispívat už nyní!

Martin a Eliška Jandovi jsou otec a 1,5 letá dcera. Jeden okamžik jim převrátil život naruby. Z dosud neznámých důvodů poslední srpnový den sjela dodávka přes dvě plné čáry přímo na osobní auto, které řídila Martinova těhotná manželka. Zahynula nejen ona, ale i její spolujezdkyně maminka. Malá Eliška jako zázrakem přežila. Dary budou použity na překlenutí finanční tísně, do které se kvůli této tragické události rodina dostala.

 

Číslo účtu, kam mohou poslat lidé dary je: 57333375/0300, variabilní symbol 217

 

„S Martinem jsme v denním kontaktu a samozřejmě nabízíme širší záběr pomoci,“ řekl na úvod předseda klubu Josef Nedvěd. Samotné, kdysi tolik očekávané střetnutí se Slaným nakonec nabývá úplně jiného rozměru. „Myslím, že budu mluvit za všechny v našem klubu, když řeknu, že je pro nás v současné době mnohem důležitější, abychom vybrali co nejvíce prostředků na pomoc Martinovi a Elišce, než samotný výsledek zápasu,“ doplnil Nedvěd.

 

Zároveň pak detailněji vysvětlil průběh nedělního oficiálního spuštění veřejné sbírky: „Vstupné na toto utkání bude dobrovolné a ihned poputuje na sbírkové konto. Hráči navíc přichystali pro všechny návštěvníky menší překvapení v podobě možnosti koupě dresů bývalých i současných ligových hráčů. Velmi ochotně pro tuto akci věnovali své dresy především Ti, kteří Martina osobně znali, a tak o zajímavé kousky nebude nouze. Do prodeje půjdou i klubové suvenýry včetně knihy. Veškerý výtěžek z této akce bude opět ihned připsán Martinovi a Elišce na účet“.  

 

TJ Sokol Jedomělice děkuje Všem za vzkazy a hlavně za neustálé nabídky pomoci. Moc si toho vážíme. Nyní dáváme Všem možnost jak Martinovi a Elišce opravdu do budoucna pomoci!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou