Novinka na portále - statistiky jednotlivých soutěží!

0

Připravili jsme pro vás další vylepšení - nově tak u každé redaktorsky obsazené soutěže naleznete statistiky nejlepších střelců, obdržených karet a Hvězd zápasů!

Jak jsme řekli, tak plníme! Měníme tvář českého fotbalu a domov všech soutěží od třetích lig až po IV. třídy se dočkal dalšího ozvláštnění, které věříme potěší všechny hráče a fanoušky. U jednotlivých soutěží tak nově můžete najít statistiky a tabulky nejlepších střelců, obdržených žlutých a červených karet a také Hvězd jednotlivých zápasů!

 

Novinky se dočkali i rozhodčí - na Fotbalunas.cz si tak můžete prohlédnout jaké zápasy sudí v poslední době odpískali a díky tomu zjistit třeba to, jak často daný rozhodčí vylučuje či jak jeho výkon hodnotili zástupci klubů po utkání.

 

Jsmě potěšeni, že týden co týden vítáme na portálu Fotbalunas.cz větší a větší množství čtenářů, za což vám moc děkujeme! Stejně tak se nám rozrůstá i počet redaktorů, pokud ale právě soutěž, která vás zajímá, redaktorsky obsazená není a vy byste měli chuť to napravit a stát se naším redaktorem, či nám jen dodávat informace o vašem týmu, není nic jednoduššího, než nám napsat - http://fotbalunas.cz/kontakt/

 

Váš tým Fotbalunas.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou