Michal Postl děkuje za druhé zvolení hráčem kola

0

Již vloni jej jedna ze čtyř nominací dovedla až k prvenství anketě a letošní úvodní kolo ovládl znovu. Michal Postl, střední záložník chvalšinského sokola již svůj rozhovor po vítězstvé absolvoval (pečíst si jej můžete zde) a tak dal tentokráte přednost soupeři, jenž jej pronásledoval v pozici druhého místa. Na své fanoušky a příznivce rozhodně nezapomněl a níže přikládá své děkovné vyjádření. Rozhovor s Martinen Votýpkou, jemuž obhájece již nednoho titulu předal slovo, čtěte pod tímto přiloženým odkazem.

 

 

Vážení přátelé fotbalu,

 

chtěl bych tímto za sebe i tým Sokola Chvalšiny srdečně poděkovat všem čtenářům a fanouškům portálu www.fotbalunas.cz jakož i všem hlasujícím za podporu v anketě o hráče kola. Velmi si cením a vážím, že jste mě znovu svými hlasy zvolili hráčem kola okresního přeboru Českokrumlovska.

 

Věřím, že budete nadále svými hlasy podporovat své favority v nominaci na hráče kola a také především věřím a přeji si, abyste svými hlasy a svou přítomností na zápasech podporovali týmy, kterým fandíte, protože taková podpora je nenahraditelná a velmi příjemná.

 

Pro nás, hráče ze soutěží, kde jsou fotbalový talent a schopnosti často nahrazovány spíše ryzím sportovním zapálením a láskou k fotbalu, je možnost účastnit se pravidelné ankety o hráče kola a ucházet se o přízeň fanoušků velmi zajímavým zpestřením. V tomto vidím obrovský přínos portálu www.fotbalunas.cz, protože nám, bezejmenným a bezvýznamným fotbalistům a našim zápasům věnuje téměř stejně prostoru a zájmu, jaký je věnován fotbalovým profesionálům a dává nám pocit výjimečnosti. A nejde jen o zviditelnění fotbalových amatérů, kteří mají na správném místě svá fotbalová srdce, jde především o to, že i všichni lidé činní ve vesnickém fotbalu cítí, že jejich práce má smysl, protože bez jejich usilovné práce a podpory by vesnický fotbal nemohl existovat. Obrovský dík si zaslouží každý, kdo ve svém volnu tráví čas na hřišti, ať již jako trenér nebo hráč, každý kdo poseče hřiště, vypere dresy, pomůže udržet fotbalové zázemí a vychovává nové fotbalové generace. Na těchto osobách fotbal v okrese stojí, tito lidé věnují fotbalu svůj volný čas a energii a v době, která je zaměřena na maximalizaci zisků, zadarmo a z čisté lásky ke sportu vytvářejí výborné podmínky pro nejoblíbenější kolektivní sport. Stejný dík patří také všem, kteří neváhají podpořit sport nezbytnými financemi. Doufám, že fotbal na vesnicích a sport obecně bude dále prosperovat.      

 

Závěrem dodám, že jsem vlastně tak trochu rád, že bude v rozhovoru vyzpovídán nadějný gólman Martin Votýpka, protože my jsme v Loučovicích prohráli, hráli jsme špatně a navíc se nám zranil brankář, což mě velmi mrzí a z tohoto pohledu bude jistě zajímavější a přínosnější rozhovor s brankářem, který dle mých informací pochytal neskutečné množství šancí i samostatných nájezdů soupeře. Aniž bych chtěl Martinu Votýpkovi cokoliv naznačovat, očekávám, že pokud bych se náhodou v zápase s Větřním dostal do šance, uhne se mimo bránu, jinak by hrozilo, že bych šanci neproměnil, což může v mém případě ale stejně hrozit.

 

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!     

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou