Máme novou tvář portálu! Tipněte si, kdo to je!

0

Ano, máme novou tvář portálu fotbalunas.cz. Než vám ji ale představíme, dáme vám šanci v průběhu dnešního a zítřejšího dne tipovat a diskutovat, kdo se jí tak asi stal. Něco málo vám už teď prozradíme a odhalíme část rozhovoru, který jsme s ní udělali.

Jde o fotbalistu, který nám svůj fotbalový talent ukazoval na českých, slovenských a rakouských trávnicích a čekalo se, že po svém velkém přestupu bude následovat světové angažmá. Je miláčkem celého národa a na jeho fotbalové kousky s radostí vzpomínáme. Stále ho ale můžeme vídat na fotbalových trávnících.

 

Je něco, čeho za kariéru litujete, nebo to berete tak, že co se mělo stát, se stalo?

Nikdy jsem si nezahrál za A tým ČR, to mě mrzí!

 

Srdcaři v nižších soutěžích kolikrát hrají fotbal, dokud dokážou alespoň trochu popoběhnout, do velmi pokročilého věku. Co si o těchto typech myslíte, chcete být třeba jednou takový?

Fandím tomu a i já tohle hodlám praktikovat :)

 

Jaký vztah vlastně máte k vesnické kopané, k „pralesním“ ligám?

Opravdu hodně sleduji nižší soutěže, každé pondělí kupuju noviny,abych měl přehled. I proto mě mrzí, že dosud není portál, který by mě informoval už hned o víkendu - nejlépe hned po utkání!

 

Přátele, kteří hrají nižší soutěže, jste asi měl a máte. Záviděl jste jim něco jako profík, nebo se naopak spíš divil, co na tom vidí?

Záviděl jsem jim, že si už v kabině můžou dát pivečko a cigárko :)

 

Kdo se podle vás stává tváří portálu fotbalunas.cz? Tipujte a diskutujte na našem facebookutwitteru a instagramu. Připojte hashtag #fotbalunas; @fotbalunas

Během patečního dne se dozvíte jméno tohoto skvělého fotbalisty.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou