Horváth se v pozici kouče Domažlic dlouho neohřál, míří do Plzně

0

Pouze dva zápasy strávil Pavel Horváth na lavičce Domažlic v ČFL. V obou utkáních dovedl své svěřence k vítěznému konci, teď ale míří za novou výzvou - jako asistent trenéra se pokusí probudit z matných výkonů fotbalisty prvoligové Plzně.

Domažlice zažívají povedený vstup do ČFL a mohou dále snít o postupu do druhé ligy. Po dvou zápasech mají na kontě pět bodů, v posledním duelu uspěly proti Brozanům. Teď ale musí řešit zapeklitou situaci - mužstvo opouští trenér Horváth, s kterým přitom měli v Domažlicích velké plány. "Samozřejmě se budeme snažit najít co nejlepší řešení. Nebude to jednoduché, protože tzv. Horváthův plán, jak jsem já celou věc nazýval, dostal trhlinu a budeme se muset zabývat tím, jak celou nastalou situaci vyřešit. Tato situace nepotěšila naše hráče, kteří byli se spoluprací s Pavlem Horváthem nadšeni," uvedl na webových stránkách Domažlic prezident klubu Jaroslav Ticháček. Mužstvo prozatím povede asistent Milan Matějka, během týdne pak bude rozhodnuto, jak bude složení realizačního týmu vypadat nadále. Do partnerského klubu totiž zamířil i trenér brankářů Martin Ticháček.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou