Sezona 2015/2016 už čeká za rohem

0

Tento víkend odstartuje další ročník III.třídy okresu Jihlava. V naší soutěži se hrála hra "škatulata hebejte se", neboť se v ní objeví hned pětice nových týmů.

Jak jsme již zmínili výšše, čeká nás velmi zajímavá podzimní část. Jednak se v ní objeví pětice nových týmů a za druhé se pojede podle nových pravidel FAČR. Elektronické zápisy o utkání, delegace dvou a více rozhodčích a větší sledovanost po mediální stránce, o kterou se my, jako portál, budeme rozhodně snažit. Mezi stálicemi ve III.třídě patří ROMA Jihlava, TJ Slavoj Třešť "B", TJ Sokol Puklice "B", TJ Sokol Stonařov "B", TJ Střítěž a.s., SK Střížov, TJ Kozlov, TJ Hodice a TJ Skalka Brzkov. Nováčci, kteří postoupili jsou TJ Větrný Jeníkov, 1.máj Hybrálec, FC Červený Hrádek a TJ Podyjí Černíč "B". Tým sestupující z okresního přeboru, avšak nováček pro letošní ročník je TJ Jiskra Dobronín "B".

Jako redaktor této soutěže si myslím, že nás čekají velmi vyrovnané souboje a bude rozhodně o co hrát. Proto sledujte náš web, kde se budeme snažit držet krok s tempem soutěže a přinášet stále zajímavější postřehy a aktuality ze světa naší fotbalové soutěže.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou