Českobudějovická Slavia hlásí posilu s velkým P!

0

Martin Slípka mění na půl roku bavorovický dres za sešívaný. Vrací se tedy tam, kde to dobře zná. V našem krátkém rozhovoru se dozvíte, jaké byly hlavní důvody tohoto hostování. 

Představení hráče Martina Slípky:

Narozen v roce 1988. Za svou kariéru prošel celou řadu zajímavých celků: v žakovských a dorosteneckých týmech nastupoval v dresu "Čtyráku" a Slavie. Zkusil si i II. ligu dorostu v Blšanech a I.ligu dorostu Dynama. V mužích zavítal do divizních Prachatic nebo Roudného. Posledních 6 let hrál v Bavorovicích střídavě KP nebo 1.A. Kromě fotbalu zdatně ovládá i futsal, který hraje v českobudějovickém AbsolutTeamu (divize).

 

Jak vzniklo toto hostování? Bylo to Vaše přání?

Po 6 letech v Bavorovicích jsem potřeboval nový impuls. Parta v Bavorovicích je super. Bohužel kluci měli spoustu mimo fotbalových aktivit, takže se nás občas scházelo málo na tréninku.

 

Proč jste chtěl zrovna do Slavie?

Je to klub mého srdce z mládí. Působil jsem zde v dorostu a tudíž znám prostředí i mnoho mých nových spoluhráčů.  Jen škoda, že jsem se v týmu nepotkal s Milanem Bočkem. Prostě Koháč nejde nemít rád - řeka, pivovar, hřiště, hospoda.

 

Jak probíhala domluva mezi kluby?

U toho jsem nebyl, zeptejte se funkcionářů.      

 

Výsledkem je hostování na půl roku. V zimě se tedy budete vracet do Bavorovic?

To si nedovedu v současné době představit, uvidíme v zimě. Třeba se ozve Manchester United.

 

V Bavorovicích jste tvořil hru, jak vidíte nadcházející sezónu?  V přípravě se Bavorovicím hrubě nedaří. 

Nadcházející sezonu bych si přál, aby nás i diváky fotbal na Koháči bavil. A co se týče umístění, bedna by nebyla špatná.

 

Jak se Vám zatím na „Koháči“ líbí? Jaká je příprava? Je něčím specifická?

Příprava byla specifická tím, že jsme téměř neměli vůbec dovolenou, trenéři se na nás evidentně hrozně těšili, když jsme začali hned na začátku července. V přípravě jsme si vyzkoušeli beach volejbal, kruhové tréninky s instruktorem Krav Maga a občas se dostalo i na fotbal.

 

Jak vidíte následující ročník? Koho tipujete na boj o titul a koho na sestup?

Ať o titul hrají týmy s nejlepší formou + Koháč a o sestup zase týmy s formou trošku horší.

 

S jakými cíli vstupujete do soutěže?

Být na závěrečném galavečeru vyhlášen nejlepším hráčem sezony a zároveň přijímat gratulace k postupu do KP.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou