Před novou sezonou KP - díl III : Žirovnice jde do boje s novým brankářem, Okříšky s novými trenéry

0

V poslední části naší předsezonní návštěvy u jednotlivých týmů KP navštívíme zbývající šestici týmů: Moravské Budějovice, Jaroměřice n/ Rokytnou, Velkou Bíteš, Žirovnici, Okříšky a Přibyslav

SK Moravské Budějovice

 

Budějovicím vyšel závěr minulé sezony a v dobrých výkonech by tým vedený Petrem Kylíškem rád pokračoval i na podzim. Tým opouští M. Máca a J. Šplíchal. Na jeho mísro přichází Matěj Šplíchal. S týmem pokračuje K. Busta

 

Výsledky v přípravě :

                              Moravské Budějovice - Divišovice 3:1

                              Moravské Budějovice - IE Znojmo 1:3

 

 

TJ Destrukce  Jaroměřice nad Rokytnou

 

Destrukce bojovala v závěru jara do posledních kol o záchranu. V létě by tedy trenér A. Salák přivítal posílení kádru, ale opak byl pravdou. Tým opouští ofenzivní hráči Š. Czucz, T. Holoubek a J. Rygl. Posílit kádr by měl M.Karásek, ten však spíše vyztuží defenzivu.

 

Výsledky v přípravě :

                              Jaroměřice - Budišov 3:2

                              Jaroměřice - Náměšť  6:1

 

FC Spartak Velká Bíteš

 

Trenérské duo Kubec - Kopáček se musí před novou sezonou obejít bez tria Kubec (Polná), Pohl ( Osová Bítýška) a Pelán, který týmu bude již jen vypomáhat. Přichází Antoš z Rapotic a vyřizuje se start Kratochvíla, který se vrací z Německa. Bíteš se představila v poháru, kde si nejprve poradila s Rapoticemi, následně však nestačila na Novou Ves.

 

Výsledky v přípravě:

                             Velká Bíteš - Rapotice 4:1

                             Nová Ves - Velká Bíteš 4:1

 

 

FC Slavoj Žirovnice

 

Slavoj prožil povedené jaro a trenér Leoš Mitas bude mít podobný kádr k dispozici i na podzim. K větší změně dochází pouze mezi čtyřmi tyčemi. Do Pelhřimova jde M. Dvořák a z Pelhřimova na opátku přichází Dominik Švec.

 

Výsledky v přípravě :

                              Žirovnice - Polná (divize) 1:4

                              Žirovnice - HB B 3:1

 

 

SK Huhtamaki Okříšky 

 

V Okříškách došlo k největší změně na lavičce - na místo Tilahuna Tesfaye nově k týmu přichází G. Cabuk a do léta trenér Přibyslavic Martin Mašek. Na post vedoucího se posouvá Milan Tekal . Mezi největší ztráty patří odchod záložníka Tůmy.

 

Výsledky v přípravě :

                              Okříšky - Třešť 4:1

 

SK Přibyslav

 V Přibyslavi by byli určitě radši, kdyby se jejich tým pohyboval v klidnějších  vodách než ve kterých se motal na konci soutěže na jaře. K tomu jim mají pomoci navrátilci z Havlíčkova Brodu M. Vopršal, M. Jaroš a L. Pazdera.  Mužstvo naopak opouštějí Z. Josífek a Petr Sodomka, kteří se vracejí do Vrchoviny a T. Jelinek. Ten se vrací pro změnu do Žďáru nad Sázavou. 

 

Výsledky v přípravě :

                                    Havlíčkova  Borová - Přibyslav 1:1

                                    Sapeli Polná - Přibyslav 2:2

                                     Pohled - Přibyslav  4:4

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou