Ex Sparťan Frýdek skončil na lavičce divizního Tatranu Rakovník po necelém měsíci

0

Bývalý záložník Sparty, reprezentace a držitel stříbrné medaile z Eura 1996 měl v nadcházející sezóně působit jako hlavní trenér nováčka divize skupiny B, Tatranu Rakovník. Společně s asistentem Pavlem Marešem (také bývalý fotbalista a reprezentant, pozn. redakce) měli zelenobílé vézt při jejich historicky první sezóně ve čtvrté nejvyšší soutěži dospělých.

Trenér Martin Frýdek a asistent Pavel Mareš s mužstvem z Rakovníka absolvovali výsledkově sice ruzporuplnou letní přípravu, ale kádr se podařilo rozšířit o vytipované posily a celý Tatran se chystal na premieru v divizi . Nad výsledky z připravného odbobí lze ještě přimhouřit oko, ale přesto nyní přichází pořádný šok. Tatran si musí na poslední chvíli shánět nového trenéra. Změna, která přišla doslova za pět minut dvanáct, přidělala vedení Tatranu velké vrásky na čele. Rozhodně nebude jednoduché sehnat trenéra pár dní před začátkem nového ročníku.

Podle našich informací odstoupil Martin Frýdek minulé pondělí, kdy předsedovi Tatranu Jiřímu Froňkovi oznámil, že jeho zaměstnavatel Admira Praha, kde působí jako šéftrenér mládeže, nesouhlasí s jeho dalším setrváním v Rakovníku. Nejen naše redakce si klade otázku, jestli takové jednání od uznávaného reprezentanta není první kaňkou na jeho začínající trenérské kariéře. Celá situace působí velice neprofesionálním dojmem, protože sám Martin Frýdek prezentoval skloubení trénování v Rakovníku s působením v Admiře jako bezproblémové. Existují spekulace, že dokonce jako první oslovil Frýdek družstvo Nového Strašecí, které jeho nabídku působení u nich odmítlo. Zpětně si teď mohou Novostrašetští za své prozíravé rozhodnutí děkovat. Frýdkovo nepovedené angažmá u Tatranu Rakovník končí bezpochyby podívným způsobem a zůstane za ním řada otazníků a spekulací.

-dk-


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou