Před novou sezonou KP - díl II : Loňští lídři udrželi týmy pohromadě, mírné oslabení hlásí jen Humpolec

0

Dnes se nejprve podíváme na to, jak se na novou sezonu nachystali v klubech, které se na jaře do poslední chvíle prali se Ždírcem o postup. Je  tedy jasné, že řeč bude o Chotěboři, Jemnicku a Humpolci. Dnešní nahlédnutí pak zakončíme v Herálci, který do minulé sezony vstupoval jako nováček a nakonec se stal štikou soutěže.

FC Chotěboř

 

Tým trenéra Josefa Sourala se po úspěšné minulé sezoně stabilizoval, kromě dorostenců jej doplnil z Prahy přicházející M. Moravec. Hráčské ztráty tým od Železných hor nehlásí, otazník visí pouze nad Janem Kaplanem, a to kvůli pracovním povinnostem. Mužstvo absolvovalo soustředění na jižní Moravě a je připraveno na nový ročník.

 

Výsledky v přípravě:

                              FC Chotěboř - IE Znojmo 8:1

                              Habry -  FC Chotěboř   2:1

                              Havlíčkův Brod B - FC Chotěboř 1:3

 

FC Jemnicko

 

Lídr minulého podzimu z Jemnicka se bude podle trenéra Zbyňka Kincla dotvářet až za pochodu. Letní dovolené nedovolily týmu se řádně nachystat. Z kádru odešel před sezonou T. Krejča, jenž chce zkusit štěstí v Rakousku, hostování skončilo Borkovcovi s Čurdou. Na zkoušku přichází Miloš Netrda, který v loňské sezoně kopal KP za Čáslavice.

 

Výsledky v přípravě: 

                             Raabs (Rak.) - FC Jemnicko 2:2

                             Černíč - FC Jemnicko 1:2

 

FK Humpolec

 

Hliník se odstěhoval do Humpolce a Humpolec se pár kol před koncem loňského ročníku podle řady odborníků užuž stěhoval do divize. Koncovka se však týmu trenéra Kubíka hrubě nepovedla, a tak se Humpolec i letos chystá na Krajský přeboř. Podle J. Kubíka je to hlavně o tom, aby hráči chtěli na sobě pracovat. Tým bude postrádat brankáře Kříže, který odešel do B týmu a hostování skončilo T. Jeřábkovi. Trenér se v přípravě věnoval hlavně defensivě, kde Humpolec trápily individuální chyby hráčů.

 

Výsledky v přípravě:

                             Humpolec - Pacov 2:3

                             Hlinsko - Humpolec 2:2

                             Humpolec - Pelhřimov 1:2

 

TJ Sokol Herálec

 Loňský nováček stojí před těžkým úkolem zopakovat úspěšnou sezonu. Prošel si snad největší obměnou kádru. Odešel trenér Jiří Skála a s ním odešla do Hlinska řada opor, v čele s brankářem Milanem Žďánským, záložníkem Davidem Urubčíkem a střelcem Michalem Najmanem. Před novým trenérem Bohuslavem Burešem tak stojí nelehký úkol a na rovinu říká, že úkolem je zachránit se. Křest ohněm to bude i pro mladého brankáře Dominika Flídra, který přichází na hostování. 

 

Výsledky v přípravě:

                              Skuteč - Herálec 2:2

                              Havl. Borová - Herálec 2:2

                              Herálec - Vrchovina 3:4

           

 

 

 

 

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou