Před novou sezonou KP - díl I : Nováčci Krajského přeboru změnili trenéry

0

Na začátek našeho krátkého nahlédnutí do příprav jednotlivých týmů jsme se rozhodli dát přednost nováčkům soutěže a jejich soupeřům pro 1. kolo. Což znamená, že bude řeč o rezervách Havlíčkova Brodu ,Velkého Meziříčí a déle o týmech Sapeli Polná a Světlá nad Sázavou.

Havlíčkův Brod B

 Brodská rezerva si vloni v dramatickém závěru vybojovala pod vedením trenéra Křištála postup do KP a zahájila tak určitou vnitřní reorganizaci klubu. Starší hráči se přesunuli do nově vzniklého " Céčka" a stávající tým B byl doplněn o vlastní dorostence. Martin Křišťál se posunul na pozici asistenta a roli hlavního kouče převzal Jan Bdžoch. Tým dobře potrénoval a stabilizoval se před začátkem soutěže, kterou chce klubové vedení  pro adaptaci svých mladých hráčů určitě udržet.

 

Výsledky  v přípravě:

                              HB B - FC Chotěboř 1:3

                              Slavoj Žirovnice - HB B   3:1 

  

 

FC Velké Meziříčí B

 

Druhý nováček rovněž změnil lodivoda - trenéra Libor Smejkala vyměnil na střídačce Petr Munduch, který se dle svých slov zatím s týmem zžívá. Kádr bude uzavírat v závislosti na A týmu. V přípravě je spokojen s přístupem a nasazením svých svěřenců, výsledkově ji až na přestřelku s Moravcem hodnotí vcelku pozitivně.

 

Výsledky v přípravě:

                                Meziříčí B - Velká Bíteš 3:1

                                Meziříčí B - Vrchovina B 1:0

                                TJ Moravec - Meziříčí B 4:5

  

TJ Sapeli Polná

 

Sapeláci mají za sebou povedenou sezonu, na kterou tým pod vedením Jiřího Babínka bude chtít jistě navázat. Osa týmu v čele s Milanem Špendlíčkem zůstala pohromadě, zůstal ofenzivní Vojtěch Koukal a útok naopak posílil Ondřej Záškoda, který přichází na půlroční hostování z TJ Ždírec. Ofensivní síla se projevila hned v úvodních přípravných zápasech!

 

Výsledky v přípravě:

                                 Sapeli Polná - Sokol Radostín  8:0 (3:0)

                                 Sapeli Polná - SK Přibyslav    2:2 (0:0)  

 

 

 

 

 

 

FK Bohemia Světlá n/S 

Do třetice nový trenér na lavičce. M. Kafku střídá dosavadní asistent divizního Havlíčkova Brodu a světelský patriot František Polák. Ten má k dispozici de facto stejný kádr, který měl jeho předchůdce. Jen se jej snažil omladit vlastními dorostenci, ze starších hráčů skončil pouze Bohuslav Císař. Hráči podle trenérových slov přípravné období včetně domácího soustředění odmakali a dokázali tak, že se o místo v základní sestavě, které nemá nikdo jisté, poperou.

 

Výsledky v přípravě:

                               Světlá n/S - Ždírec n/D 1:3

                               Třemošnice - Světlá n/S 0:0

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou