Hrádek nad Nisou C možná změní působiště i název

0

Rezervu Hrádku v uplynulé sezóně sužovala vysoká absence hráčů. Je možné, že do dalšího ročníku fotbalové soutěže III. třídy Jih v Libereckém okrese již nenastoupí. 

Uplynulá sezóna pro fotbalisty Hrádku nad Nisou byla velkým zklamáním. A mužstvo se rozloučilo po dlouhém působení s krajským přeborem a do budoucna se možná zruší C mužstvo, které v podzimní části uplynulé sezóny promlouvalo do bojů o postup do vyšší soutěže. Nejedná se však o úplné zrušení Hrádeckého céčka, ale jen o změnu názvu klubu a působiště. Hrádek nad Nisou C by měl v nové sezóně nastoupit pod názvem TJ Jiskra Václavice. Zázemím pro ně bude stadion ve Václavicích. Tyto informace však ještě nejsou potvrzené. Malá zajímavost o stadionu ve Václavicích. Tvrdí se, že je do kopce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou