SERIÁL - 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel: Sokol Teplýšovice

0

Uplynulá sezóna nabídla několik zajímavých výsledků a kromě toho také statistických údajů. Každý klub se může pyšnit jinými čísly a my Vám je nyní přinášíme všechny pohromadě v seriálu s názvem 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel, který pokračuje Sokolem Teplýšovice.

2 - Teplýšovice vyhrály během posledního ročníku ligové soutěže dvakrát dva zápasy v řadě a jen jednou se jim sérii dvou vítězství v řadě podařilo prodloužit, když v závěru soutěže postupně porazili Divišov, Zdislavice (oba venku) a doma Kondrac.

 

3 - Pouze tři týmy v sezóně 2014/15 dokázaly vyhrát obě dvě úvodní ligová utkání. Kromě Zbuzan a Zdislavic se to podařilo také Teplýšovicím, které porazili v prvním kole rozdílem třídy 3:0 Miřetice a poté venku zvítězili nejtěsnějším rozdílem 1:0 nad Říčany.

 

7 - Fotbalisté Teplýšovic se mohou pochlubit sedmi čistými konty, které vždy znamenaly plný bodový zisk. Teplýšovice udržely čisté konto v obou dvou úvodních zápasech sezóny, poté proti Uhlířským Janovicím, Týnci, Zdislavicím, Divišovu a v závěru sezóny znovu proti Zdislavicím.

 

8 - Sokol Teplýšovice letos zaznamenal po fantastické premiérové sezóně 2013/14, ve které skončil na 4. místě, propad o čtyři příčky a skončil osmý.

 

39 - Teplýšovice inkasovaly během uplynulého ročníku 39 gólů, a přestože skončily až na osmém místě, mohou se pochlubit třetí nejlepší obranou v lize. Co se tedy týče složení obranné řady, v Teplýšovicích mohou být spokojení.

 

42 - Teplýšovice nastřílely celkem 42 gólů a mají také třetí nejhorší útok v lize, přesto se dokázaly zachránit a v 1.B třídě skupině D budou působit i v příštím ročníku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou