SERIÁL - 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel: TJ Sedlec-Prčice

0

Uplynulá sezóna nabídla několik zajímavých výsledků a kromě toho také statistických údajů. Každý klub se může pyšnit jinými čísly a my Vám je nyní přinášíme všechny pohromadě v seriálu s názvem 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel, který pokračuje týmem TJ Sedlec-Prčice.

2 - Nejdelší série porážek Sedlece-Prčice činí pouhé dva zápasy poté, co v úvodu sezóny nestačil na Průhonice a Zvole (6. a 7. kolo).

 

3 - Sedlec-Prčice během uplynulé sezóny nastřílel ve 26 zápasech rovných 60 gólů a může se pochlubit třetím nejlepším útokem.

 

Sedlec-Prčice uštědřil svému soupeři třikrát debakl 7:1. Dvakrát to odnesl Velký Osek a jednou museli zkousnout potupnou porážku hráči Miřetic.

 

A ještě jedna statistika k číslu 3. Sedlec-Prčice v závěru podzimní části soutěže remizoval ve třech zápasech v řadě, přičemž dva z nich skončily remízou 3:3 (v Týnci a Teplýšovicích).

 

4 - Fotbalisté Sedlece-Prčice v průběhu sezóny vyhráli čtyřikrát dva zápasy v řadě, sérii dvou vítězství v řadě však ani jednou prodloužit nedokázali.

 

7 - Sedlec-Prčice skončil v letošní sezóně na sedmém místě a v porovnání s loňskou zaznamenal zlepšení o dvě místa. Sedlec skončil v sezóně 2013/14 na devátém místě.

 

10 - Fotbalisté Sedlece-Prčice během letošní sezóny vyhráli přesně 10 zápasů, což je oproti loňskému ročníku propad. Sedlec vyhrál loni o jeden zápas více.

 

37 - Ačkoliv letos skončil Sedlec-Prčice na sedmém místě, během sezóny 2013/14 a 2014/15 nasbíral shodný počet 37 bodů.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou