Stručné shrnutí sezóny Okresního přeboru Nymburk.

0

Sezóna 2014/2015 je u konce a my vám přinášíme stručné shrnutí letošní sezóny.

Týmem, který vyhrál titul v okresním přeboru, je TJ Pátek. Nasbíral 66 bodů. Porařilo se jim vyhrát 21 zápasů, 3krát skončili zápas remízou a pouze 2krát prohráli. Na druhém místě skončil tým Trnavan Rožďalovice. Získali 52 bodů a na prvního tedy ztráceli hned 14 bodů. Třetí je Kostelní Lhota, která získala 48 bodů a těsně za ní se umístil tým FK Loučeň, který měl o 3 body méně než tým z Kostelní Lhoty. Do TOP 5 se dostal ještě Městec Králové se 44 body.

 

Na opačném konci tabulky to dopadlo následovně. Posledním týmem v tabulce je Bohemia Poděbrady B s pouhými 13 body. Předposlední skončil tým Sokol Semice B s 16 body a před Semicemi na 12tém místě se umístil tým Sokol Kostomlaty s 23 body.

 

Konečná tabulka

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou