SERIÁL - 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel: Sokol Zvole

0

Uplynulá sezóna nabídla několik zajímavých výsledků a kromě toho také statistických údajů. Každý klub se může pyšnit jinými čísly a my Vám je nyní přinášíme všechny pohromadě v seriálu s názvem 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel, který pokračuje týmem Sokol Zvole.

- Zbuzany připravilo o body v loňské sezóně pouze pět týmů, z nichž dva proti úřadujícímu šampiónovi uhrály bod. Jedním z nich je právě Zvole, která ve 14. kole remizovala se Zbuzanami před vlastními fanoušky v nádherném zápase bohatém na góly 3:3.

 

- Zvole až na jednu vyjímku nikdy neprohrála více než dva zápasy v řadě. Nejhorší sérii prožili její hráči ke konci soutěže, kdy postupně prohráli s Velkým Osekem (3:2), Zvole (4:0), Říčany (2:1) a Průhonicemi (0:2). Zajímavostí je, že tři ze čtyř proher v řadě přišly během série tří venkovních zápasů.

 

5 - Sokol Zvole nastřílel během uplynulého ligového ročníku celkem 57 gólů a společně s Kácovem a Spartakem Průhonice se může pochlubit pátým nejlepším útokem.

 

Fotbalisté Zvole se kromě pátého nejlepšího útoku mohou pochlubit také pátou nejlepší obranou, když během 26 zápasů inkasovali 46 gólů.

 

Zvole udržela během loňského ročníku 1.B třídy skupiny D pětkrát čisté konto, přičemž všechny zápasy, v nichž neinkasovala gól, skončila jejím vítězstvím.

 

A ještě jedna statistika k číslu 5. Zvole na začátku soutěže vyhrála pět ligových zápasů v řadě a skvělou sérii korunovala v osmém kole nejvyšší výhrou v sezóně, když v domácím prostředí smetla Velký Osek vysoko 8:2. 

 

6 - Zvole obsadila v tabulce konečně šesté místo a od pátého místa, na kterém skončily Průhonice, ji dělily pouhé dva body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou