SERIÁL - 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel: Spartak Průhonice

0

Uplynulá sezóna nabídla několik zajímavých výsledků a kromě toho také statistických údajů. Každý klub se může pyšnit jinými čísly a my Vám je nyní přinášíme všechny pohromadě v seriálu s názvem 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel, který pokračuje Spartakem Průhonice.

1 - Spartak Průhonice se stal svým způsobem originální, když jako jediný ze všech týmů v soutěži oblékal dresy slavného Galatasaraye Istanbul, které do klubu přinesl jako zápisné slavný český fotbalista a reprezentant Tomáš Ujfaluši.

 

2 - Průhonice během sezóny dvakrát inkasovaly pět gólů, přičemž oba dva zápasy skončily výhrou soupeře a shodným výsledkem 5:3, ze kterého se radovala Kondrac a Miřetice.

 

3 - Spartak během ročníku 1.B třídy skupiny D 2014/15 ve třech zápasech nastřílel do sítě soupeře 5 gólů a vždy z toho bylo vítězství. Dvakrát nad Velkým Osekem (0:5 a 5:2) a jednou nad Divišovem (5:4).

 

Co se týče počtu čistých kont, tak Spartak Průhonice neinkasoval během 26 zápasů gól v šesti zápasech, ve kterých si dvakrát se soupeřem bod rozdělil za bezbrankovou remízu (Teplýšovice, Zdislavice - oba dva venkovní zápasy) a ve zbylých čtyřech zvítězil (Velký Osek 0:5, Kondrac 3:0, Říčany 1:0, Zvole 0:2).

 

4 - Fotbalisté Průhonic dohráli závěr soutěže ve fantastické formě, když vyhráli čtyři z posledních pěti ligových zápasů a vytvořili sérii čtyř výher v řadě, kterou ukončily až v posledním kole Zbuzany.

 

5 - Spartak Průhonice má nejnižší brankový rozdíl ze všech týmů v kladných číslech, který činí +5. Spartak nastřílel během letošní sezóny 57 gólů a 52 jich inkasoval.

 

Průhonice se mohou pochlubit pátým nejlepším útokem v ligové soutěži společně s Kácovem a Zvolí. Aby toho nebylo málo, v tabulce skončil Spartak na pátém místě.

 

A ještě statistika k číslu 5. Spartak Průhonice zaznamenal v průběhu sezóny celkem 5 remíz, z nichž dvě byly bezbrankové. Zbylé tři nabídly vždy rozdílné skóre (1:1,2:2 a 3:3). Nejatraktivnějším ze všech pěti zápasů byl samozřejmě ten, v němž padlo celkem šest gólů. Remíza 3:3 se urodila v osmém kole, ve kterém Spartak remizoval před vlastním publikem s Miřeticemi.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou