POTVRZENO: AFK Kácov postupuje do 1.A třídy

0

Fotbalisté Kácova skončili v loňském ročníku 1.B třídy skupiny D na druhém místě, z postupu se však bezprostředně po jeho skončení radovaly pouze Zbuzany. Situace se ale ke konci června změnila a z postupu se nakonec těší oba dva kluby, 1.A třídu si tak v příští sezóně zahraje kromě Zbuzan také AFK Kácov.

Vzhledem k situaci ve vyšších soutěžích byl AFK Kácovu nabídnut postup do 1.A třídy, který vedení klubu samozřejmě s otevřenou náručí přijalo. Kácov měl za cíl postup do dvou let a nakonec se mu podařilo splnit během premiérové sezóny.

 

„Po loňském postupu do 1.B třídy bylo jasné, že v ní nechceme dlouho zůstat a budeme se snažit znovu postoupit. Tentokrát do 1.A třídy. Cílem bylo postoupit do dvou let. Jsme velice rádi, že se nám tento cíl podařilo splnil hned v první sezóně,“ okomentoval postup asistent trenéra Jiří Pivoňka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou