SERIÁL - 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel: Říčany

0

Uplynulá sezóna nabídla několik zajímavých výsledků a kromě toho také statistických údajů. Každý klub se může pyšnit jinými čísly a my Vám je nyní přinášíme všechny pohromadě v seriálu s názvem 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel, který pokračuje týmem z Říčan.

1 - Říčany si během uplyného ročníku se soupeřem body rozdělily celkem čtyřikrát, v domácím prostředí však jejich zápas skončil nerozhodným výsledkem pouze jednou. 

 

Fotbalisté Říčan jsou jediným týmem, který během uplynulého ročníku neinkasoval proti Zbuzanům v součtu obou zápasů více než 3 góly.

 

2 - Říčany se společně s AFK Kácovem mohou pochlubit druhou nejlepší obranou, když během 26 zápasů inkasovaly 34 gólů. 

 

3 - Ačkoliv Říčany skončily v tabulce vysoko, během úvodních třech zápasů nedokázaly zvítězit. Říčany vstoupily do soutěže remízou s rivalem z Kácova (1:1), poté však poznaly dvě porážky v řadě, když nejprve doma nestačily na Teplýšovice (0:1) a o týden později podlehly ve Zdislavicích (3:1).

 

5 - Fotbalisté Říčan obsadili v tabulce třetí místo a postup do 1.A třídy jim unikl o 5 bodů. Říčany mají lepší skóre než ze druhého místa postupující AFK Kácov, takže v případě rovnosti bodů by skončily v tabulce právě před ním.

 

7 - Říčany si ve 14. kole vyšláply na Kácov, který doma porazily těsně 3:2, a odstartovaly fantastickou sérii sedmi výher v řadě. Rozjeté Říčany zastavil až pět kol před koncem Divišov.

 

65 - Říčany během ligového ročníku 2014/15 nastřílely celkem 65 gólů a mohou se pyšnit druhou nejlepší ofenzivou.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou