Po přesunu Třeboně do divize nastaly další změny

0

Na poslední chvíli se přeskupily celky z navrhovaného obsazení jednotlivých jihočeských soutěží. Třeboň tak čeká divize, Olešník krajský přebor, do I.A míří Ledenice a do I.B Horní Stropnice.

Třeboň využila možnosti zahrát si v příštím roce divizi. Poté, co druhý celek krajského přeboru Osek postup odmítl, přišla řada právě na Třeboňské a ti se dlouho nerozmýšleli. Na uvolněné místo v krajském přeboru se posunul Olešník, druhý tým minulé sezóny I.A skup. A.


Do I. A třídy měly jako první právo volby přijmout či odmítnout postup Trhové Sviny a ty zvolily druhou možnost. A tak se příležitosti chopili v Ledenicích, které tak budeme v příští sezóně vídat v I.A. Jejich místo pak dodatečně zaplní celek z českobudějovického okresního přeboru, Horní Stropnice, kde letos po hubených letech zažili úspěšnou sezónu a nakonec je odměněna dokonce postupem.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou