SERIÁL - 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel: AFK Kácov

0

Uplynulá sezóna nabídla několik zajímavých výsledků a kromě toho také statistických údajů. Každý klub se může pyšnit jinými čísly a my Vám je nyní přinášíme všechny pohromadě v seriálu s názvem 1.B třída skupina D 2014/2015 řečí čísel, který pokračuje AFK Kácovem.

1 - Kácov během sezóny 2014/15 inkasoval pouze v jednom případě více než tři góly, a to ve čtrnáctém kole, kdy na hřišti Zbuzan prohrál 5:0 a utrpěl nejtěžší porážku.

 

2 - AFK Kácov bojoval na podzim o první místo v tabulce, jenže v jarní části mu došly síly. Kácovští začali na vedoucí Zbuzany hodně ztrácet, přesto se ale v tabulce výrazně nepropadli a skončili na skvělé druhé příčce.

 

3 - Úvodní tři zápasy Kácova v minulém ročníku skončily remízou, přičemž dva z nich shodným výsledkem 1:1. Kácov v prvním kole remizoval s Říčany, poté stejným výsledkem na hřišti Průhonic a trojici nerozhodných výsledků uzavřel domácí remízou 2:2 se Zvole.

 

5 - Kácov udržel během sezóny pětkrát čisté konto, které ve čtyřech případech vedlo k jeho vítězství a jednou k bezbrankové remíze.

 

6 - Vícemistr 1.B třídy skupiny D během sezóny dvanáctkrát ztratil body, přičemž šest zápasů skončilo remízou a stejný počet utkání poté jeho porážkou.

 

7 - Kácov nastřílel během uplynulé sezóny celkem 53 gólů a navzdory tomu, že skončil na druhý, jeho útok se zařadil v počtu vstřelených branek až na sedmé místo.

 

K číslu 7 se vztahují ještě dvě zajímavé statistiky. Kácov po úvodních třech remízách vyhrál sedm zápasů v řadě. Lepší sérií vítězství se mohou pochlubit pouze Zbuzany, které vyhrály 10 utkání v řadě.

 

Kácov ve 12. kole nasázel v domácím prostředí do sítě Velkého Oseku sedm gólů a po výsledku 7:2 zaznamenal své nejvyšší vítězství v sezóně.

 

34 - Ačkoliv útok Kácova nebyl příliš oslnivý, mohl se opřít o fantastickou obranu. Hráči Kácova inkasovali během celé sezóny 34 gólů a společně s Říčany se mohou pochlubit druhou nejlepší obranou v lize.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou