Hráčem 17. kola se stal narysovský Filip Kaňa!

0

Konečně jste se dočkali. Vyhlášení hráče 17. kola III. třídy skupiny A je zde. Historicky prvním vítězem se stává Filip Kaňa z týmu Sokol Narysov. Filip získal skoro polovinu všech došlých hlasů a svůj titul si právem zaslouží. Na druhém místě skončil Matěj Ladra, který z hráčů na prvních místech dal nejvíce branek, a to i přesto že nastupuje v zadních řadách. Posledním z hráčů na pomyslné bedně je Jaroslav Mašek, který dopomohl Filipovi k titulu svými přesnými nahrávkami. 

Filip Kaňa (Sokol Narysov) – 42% hlasů

Útočník, který má ze všech hráčů v soutěži snad nejlepší formu a jeho čísla hovoří jasně 4zápasy 4 branky. Nominaci do sestavy kola si vysloužil aktivním výkonem proti celku Jince B, když dal jednu branku. K Filipovi můžeme být, ale i kritičtí, protože také spoustu svých šancí neproměnil.

 

 Matěj Ladra (Sokol Hvožďany) – 18% hlasů

Jediný zástupce defenzivních linií v nejlepší trojce. Tento hráč zaznamenal dvě branky a ještě jednu připravil. Jeho spoluhráči i fanoušci na něj pěli chválu, kde se dá, ale k vítězství mu to bohužel nepomohlo.

 

Jaroslav Mašek (Sokol Narysov) - 15% hlasů

 Druhý zástupce z týmu Narysova. Právě on je tím, který připravil gól Filipovi. Jaroslav Mašek je z fotbalové rodiny a na jeho výkonu to bylo znát, když hýřil aktivitou a dokázal připravovat šance pro své útočníky. Na hráče kola to nevyšlo, ale pokud bude pokračovat v těchto výkonech, pak se dočká jistě v budoucnu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou