1. kolo baráže skončilo poněkud neočekávanými výsledky

0

Ve středu se hrálo první kolo barážových bojů. Toto kolo přineslo překvapivé výsledky. Tím nejpřekvapivějším bylo asi vítězství Hrdlíva na půdě Novo Kladna. Ale ani na sousedním hřišti moc radosti po zápase neměli,i kladenský Slovan totiž prohrál 2:3. Druhé kolo se hraje v sobotu 20. června od 17h. a mělo by rozhodnout o postupujících do OP a opačně sestupujících do IV. třídy. V případě, že se nerozhodne v základní hrací době, přijde na řadu 2x 15-ti minutové prodloužení, pokud ani toto prodloužení nerozhodne přijde na řadu penaltový rozstřel.

Slovan začal dobře, pak mu ale došly síly

Na začátku zápasu Slovan vyvíjel systematický tlak a přineslo to své ovoce. Nejprve se tedy po centru zprava Vlčkovi nepodařilo trefit prázdnou bránu, ale v zápětí si na jiný centr naběhl opět Vlček, byl sražen ve velkém vápně. Nařízenou penaltu proměnil Barták.  V průběhu poločasu se hra vyrovnala, ale žádná další branka už nepřišla a tak se šlo do šaten za stavu 1:0. Ve druhé polovině se projevila slabost Slovanu, tedy nízká trénovanost a začaly jim docházet síly. Vrané toho využilo a v 57., 61. a 73. minutě úplně otočilo stav zápasu. Slovanu se povedlo už jen snížit na 2:3 a to v 75. minutě, kdy z ostrého úhlu střílel Feldman. Na vyrovnání už Slovanu nezbýval potřebný čas. Slovan Kladno tedy podlehl Vranému B 2:3.  Zápas řídila trojice Hanza - Soused - Choleva. Utkání sledovalo 50 diváků a domácí nestoupili v sestavě: Macík - Špalek, (Hnízdil), Hvězda, Pařítek, Tyburec Martin, (Tyburec) - Bělohlávek, Feldman, (Kučera), Kříž, (Stoklasa), Vlček - Hnízdil, Bernard.

Druhý z kladenských účastníků, tedy Novo, prohrálo s Hrdlívem 1:8.

V baráži o III. třídu jasně zvítězil Buštěhrad nad Malým Pleteným Újezdem s přehledem 9:1.

Odvety se hrají v sobotu 20.6 od 17h. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou