Hledáme nové dopisovatele, které zajímá portál fotbalunas.cz

0

Sezóna 2014/2015 Okresního přeboru Jihlavska je u konce, známe vítěze i poražené. Konec uplynulé sezóny jsem se coby redaktor portálu fotbalunas.cz snažil tuto soutěž z atraktivnit. V klasických novinách toho o Vaší soutěži mnoho nenajdete, na tomto portálu ano. Do příští sezóny bych chtěl v této snaze pokračovat, bez Vaší spolupráce to však nepůjde, proto jsem se rozhodl vyhlásit nábor na další spolehlivé dopisovatele.


Když jsem poprvé zavítal na stránky tohoto webu, byl jsem nadšený. Jsem dlouholetý fotbalový nadšenec a pochopil jsem, že tyto stránky tu chyběly a že je to skvělá myšlenka. Vždyť každá soutěž tu má místo, každá vesnice, každý hráč.
Nemá cenu si namlouvat, že moji soutěž bude sledovat celá fotbalová veřejnost. Ale je pravda, že každá soutěž si může získat svojí omezenou fotbalovou komunitu, kterou tvoří hráči, funkcionáři a fanoušci oddílů příslušné soutěže.
Zapojil jsem se jako redaktor Okresního přeboru Jihlavska. Chtěl bych, aby stránky byly čtivé a zajímavé a ony mohou takové být, záleží na mne a na Vás. Postupně jsem pochopil, že portál Fotbalunás nemůže být bez Vás.
Proto prosím a vyzývám každého hráče, diváka či funkcionáře, ať se zapojí do tohoto našeho a Vašeho projektu. Stačí k tomu jediné, mít o tuto věc zájem, mít rád fotbal. Potom bude web OP Jihlavska stát za to.
Od nové sezony by měly být zápisy z utkání vedeny elektronicky a tudíž odpadne pracnost vypisování sestav, střídání, golů apod. Od Vás budu chtít reporty, komentáře hráčů, trenérů. Určování nejlepších fotbalistů pro sestavu kola, tipování zápasů jako „Expert kola„. Budu rád za Vaše další zajímavé postřehy.
Nezříkám se žádného dosavadního spolupracovníka, jen potřebuji další, aby byla dosažena zastupitelnost dopisovatelů a my měli dostatek zajímavých informací. Z vody se vařit nedá a já bych chtěl dělat lepší stránky.
Ozvěte se prosím na emaill pavel.dlouhy@fotbalunas.cz či sms na telefon 728155968. Za každého nového spolupracovníka budu moc rád.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou