Vyhodnocení expertních tipů MSFL v jarní části sezony

0

Největší úspěšnost ve svých tipech prokázal stoper Zábřehu Jakub Swiech, když úspěšně natipoval 28.kolo MSFL. Utekl mu jen zápas svého Zábřehu se Slováckem. Jeden zápas v tom kole (Opava - Břeclav) byl předehrán, takže se do jeho bilance nezapočítával. 

Vzhledem k tomu, že poslední 30.kolo MSFL je z drtivé části předehráno, tak nemá význam tipovat dvě zbylá utkání. Proto jsme přistoupili k vyhodnocení našich expertů. Velkou porci znalostí svých soupeřů prokázal stoper Zábřehu Jakub Swiech, když ve 28.kole uhodl 6 zápasů ze sedmi a jedinou chybu udělal, když "povinně" tipoval jedničku v zápase svého Zábřehu se Slováckem, i když to komentoval slovy: "Tady nás čeká nesmírně těžké utkání. Uvidíme kolik hráčů áčka přijede s B týmem. Nám nezbývá nic jiného, než bojovat a porvat se o co nejlepší výsledek. Nemůžu jinak než tipovat výhru domácích." Nakonec to byla bezbranková remíza. Výborně tipoval nulu v zápase Orlová - Hulín, i když tady jeho komentář mu ne zcela vyšel: "Tady můžeme čekat velmi taktickou bitvu. Oba týmy dobře brání a zápas budou rozhodovat maličkosti. Zde bych si tipnul bezbrankovou remízu." A výsledek? 4:4. Ale to jen na odlehčení, určitě nechceme snižovat jeho umění tipovat. 

Na druhém místě skončil novinářský guru na Jižní Moravě Zdeněk Vlach, který správně natipoval také šest zápasů, ale z osmi. I tak ale prokázal výborné znalosti třetí ligy na Moravě.

 

 

Pořadí Expert tipů MSFL:

 

1. Jakub Swiech   6/7

2. Zdeněk Vlach   6/8

3.-7. Lukášek   5/8

3.-7. Koudelka   5/8

3.-7. Chytrý   5/8

3.-7. Červenka   5/8

3.-7. Horváth   5/8

8. Ondřej Paděra   4/8

9.-12. Čtvrtníček   3/8

9.-12. Martin Šustr   3/8

9.-12. Urbančok   3/8

9.-12. Aleš Krč   3/8


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou