Rozhodli jste! Hráčem 17. kola se stává Tadeáš Vaverka z FC Chyšky

0

V úterý jste mohli poprvé hlasovat o hráče kola 1. B třídy skupiny C, na výběr jsme vám dali jedenáctku v rozestavení 3-4-3. Jedním z obránců byl i Tadeáš Vaverka, jenž se nakonec s počtem 53% hlasů stal Hráčem 17. kola. A právě s obráncem Chyšek vám zítra přineseme rozhovor. Druhou pozici obsadil Vladimír Kotalík, pomyslnou bronzovou kopačku bere František Lorenc.

Tadeáš Vaverka, 53% hlasů (FC Chyšky)

Vaverka se dostal do nominace díky své akci v 65. minutě zápasu s Bechyní, kdy předvedl krásné sólo, na jehož konci předložil míč skórujícímu kolegovi z obrany Jiřímu Bardovi. Gól na 2:1 se ukázal jako vítězný a Chyšky se tak dotáhli na nesestupové Záhoří na dostřel jednoho bodu.

 

Vladimír Kotalík, 15% hlasů (1. FC Jistebnice)

Na druhé pozici se umístil Jistebnický Kotalík, a to díky svému gólu ve 34. minutě na hřišti Ratibořských Hor. Svůj celek sice touto trefou dostal vedení, ovšem domácí nakonec zápas otočili a zvítězili 3:2.

 

František Lorenc, 14% hlasů (FK METEOR Tábor)

Táborský útočník si místo v TOP jedenátce vydobyl svými dvěma brankami v utkání na hřišti týmu Řepeč-Opařany. Nejpre vstřeli vítězný gól na 2:1 ve 37 minutě, další branku přidal v minutě 75. Konečný výsledek byl nakonec 4:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou