LASO CUP 2015

0
LASO CUP 2015 - VIII.ročník

Laso cup je mezinárodní turnaj v malé kopané mužů i žen s bohatým doprovodným programem v čele se sobotní hudební zábavou. Každý rok se ho účastní na 70 týmů. Letošní ročník je již 8. v pořadí a uskuteční se poslední červnový víkend od 26.-28.6.2015 ve sportovním areálu v Nedachlebicích u Uherského Hradiště.

Akce se koná pod záštitou českého fotbalového reprezentanta Michalem Kadlecem.

O CO JDE: Pod hlavičkou LASO CUP se skrývá velká společenská akce. Hlavním tématem je mezinárodní turnaj v malé kopané pro muže i ženy a poté sobotní živá hudební zábava. Turnaj je určen pro všechny milovníky kopané bez rozdílu věku, pohlaví, mohou se hlásit jak amatéři, tak i registrovaní hráči a týmy. Důležitou součástí je ale i celovíkendový doprovodný program, který pro Vás realizační tým chystá. Patronem turnaje je i pro letošní rok český reprezentanti Michal Kadlec,který se turnaje zúčastní i jako hráč.

KDY: Jak je již zvykem akce se uskuteční poslední červnový víkend. Tentokráte to vyšlo na termín od 26.6 do 28.6.2015. Samotný turnaj se koná v sobotu a v neděli,a týmy si můžou zvolit sobotní dopolední nebo odpolední kvalifikační skupinu, ale většina týmů si již oblíbila příjezd páteční večer, kdy pro Vás je připravena diskotéka.

KDE: Sportovní areál Nedachlebice u Uherského Hradiště. Opět se turnaj  odehraje v Nedachlebicích, kde jsme našli potřebné zázemí. A reálu jsou samozřejmě dvě travnaté hřiště, kde jsou instalované umělé zavlažování, takže pažit bude jak má být. Nechybí taneční parket s podiem pro hudební zábavu. Prostory pro občerstvení (party stany, krytá posezení, atd.), šatny, sprchy, stanování v areálu zdarma, záchody atd. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou