1.B - A: Pozdě ale přece. Přinášíme Vám rozhovor s hráčem kola Alešem Čížem!

0

Lidečku se v posledních kolech nadmíru daří jak střelecky, tak výsledkově. Velký podíl na tom má i třiatřicetiletý zkušený forvard Aleš Číž, který v posledních dvou kolech nasázel šest branek! Aleš dostal v čtenářském hlasování nejvíce hlasů, díky čemuž se umístil před polanským Michalem Baranem a spoluhráčem z Lidečka Tomášem Františákem. 

Aleši, gratulujeme Ti k ocenění Hráč kola. Tak ses konečně dočkal! Co říkáš na tuto výhru? Věděl jsi, že jsi zařazen do sestavy kola?

Výhra nebyla jednoduchá, hráči Janové jsou technicky zdatní, ale my jsme potřebovali vyhrát a byla povinnost odvézt všechny body domů. Ano věděl jsem, že jsem zařazen v sestavě kola.

 

Zkus se nám představit a sdělit nám něco o svých fotbalových začátcích.

Mé začátky spadají někde na počátek mých šesti let, kdy v Lidečku trénoval pan Františák (nezapomenutelný trenér), který mě provázel celým dětstvím. Dále nemůžu opomenout pana Macka, který mi dal příležitost nahlédnout do mužského fotbalu a pak v neposlední řadě pana Kubiše,  který mě provázel cca posledních 14 let, kde jsme spolu prošli MSFL až po záchranu v I.B třídě.

 

Pár kol zpět se Ti nedařilo střelecky prosadit, ale v posledních dvou zápasech jsi nasázel neuvěřitelné dva hattricky! Jak si vysvětluješ toto zlepšení?

Zlepšení? Asi žádné, spíše je to klid v koncovce. Asi tím, že jsem rok nehrál fotbalové utkání. A navíc mně se proti Janové vždy daří.

 

Poslední dobou se Tvému týmu daří a velkou zásluhu na tom máš samozřejmě i Ty. Myslíš si, že se Lidečku podaří zachránit 1.B třídu? 

O tom nepochybuju. Lidečko si zaslouží I.B třídu

 

Zajímalo by nás, jak se Ti daří skloubit rodinu, práci a fotbal.

Je to dosti náročné, práce je hodně, ale díky své manželce a dceři to jde. Je pravda, že jsme museli domů koupit i fotbalový míč a kopeme si doma před domem s dcerkou.

 

Aleši, máš nějaký svůj fotbalový rituál?

Ne, nemám a ani jsem nikdy neměl. Já na rituály nevěřím.

 

Máš nějaký fotbalový vzor?

Kdyby hrávali fotbal Tomáš Klus či Ondřej Brzobohatý, tak určitě tito dva mladí pánové.

 

 

V dubnu ti bylo 33 let, jak dlouho ještě plánuješ těšit fanoušky svými góly?

Po pravdě? Snad o víkendu naposledy.

 

Aleši, otázek bylo už poměrně dost, a tak Ti položím tu poslední. Sleduješ náš nový portál www.fotbalunas.cz? Co si o něm myslíš?

Je to fajn, myslím si, že pro mladé kluky to může být i motivace dostat se do sestavy kola a tím v nich podpořit zájem o fotbal a sport celkově.

 

 

Aleši, děkujeme za rozhovor a ať se Ti i nadále daří! 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou