Hráčem 17. kola se stal záložník Kamil Krupka!

0

Krajní záložník Kamil Krupka byl nejlepším hráčem Borku v kvalitním zápase jeho týmu s Mladým. Dostal se tak do ideální jedenáctky kola a vaše hlasy ho dokonce vynesly až na místo nejlepšího hráče uplynulého kola! Jeho vítězství bylo jednoznačné, druhý Václav Jirkovský z Jankov/Dubné a třetí Tomáš Kačírek z Olešnice ztratili hodně hlasů.Všem hlasujícím děkujeme, těšit se můžete na rozhovor s vítězem a příští týden nezapomeňte opět podpořit svého favorita!

1. KAMIL KRUPKA (FK Borek) - 45 % hlasů

Jeho tým sice na dobře organizovanou obranu Mladého nevyzrál, ale nejblíže překonání brankáře Brůžka byl právě Krupka. Agilní hráč byl celý zápas dle slov trenéra Hučíka famózní, jen mohl být spoluhráči na své straně ještě častěji využíván, protože protihráči mu v zápase zkrátka nestačili. Zápas Krupkovi dokonale sedl. V sezóně dal jednadvacetiletý hráč tři branky, pokud bude pokračovat v podobných výkonech, jistě se brzy dočká i dalších.

2. Václav Jirkovský (SK Jankov/Dubné) - 23 %

Další krajní záložník v naší nabídce. Benjamínek sestavy Jankov/Dubné - Jirkovský je ročník 98, se proti Novým Hodějovicím prosadil hned dvakrát a měl tak největší zásluhu na vítězství hostů. Václav Jirkovský skóre v zápase otevřel a gólem na 4:1 i uzavřel. V sezóně nastřílel už pět branek.

3. Tomáš Kačírek (TJ Sokol Olešnice) - 15 %

V sezóně třígólový střelec hraje v týmu Olešnice při absenci některých opor jednu z hlavních rolích, když mu patří střed hřiště. To dokázal i v divokém zápase v Nové Vsi, kde si Olešnice připsala vysokou výhru a udělala další krok v cestě za zajištěním co nejrychlejší jistoty postupu do krajské soutěže. Kačírek v posledním kole vstřelil svou třetí branku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou