Diváci rozhodli! Hráčem kola je Miloslav Jedlička

0

V tomto článku vám přinášíme výsledky v anketě o hráče kola, o kterém jste svými hlasy měli možnost sami rozhodnout. A právě díky vám se drtivým rozdílem oddělil od ostatních náš vítěz, Miloslav Jedlička. Na druhém a třetím místě ho poté s odstupem následují Pavel Jamriška a Jan Solový. 

Absolutním vítězem naší ankety o hráče kola se stal jediný útočník ze všech nominovaných, Miloslav Jedlička (Sokol Stráž A). Gól vstřelil sice "pouze" jeden, ale na hřišti Kšic byl vidět asi ze všech nejvíce. Byl u mnoha slibných akcí a navíc i gólů. Se svým týmem nakonec slavil vítězství v poměru 4:1. Od diváků si vysloužil 64% hlasů. V celém plzeňském kraji tedy zdaleka nejvíce ze všech hráčů ze všech soutěží. Nezbývá než pogratulovat!

 

"Pouze" čtrnáct procent hlasů však poté stačilo druhému nejlepšímu z tachovského okrsního přeboru. Pavel Jamriška (Sokol Kostelec), předvedl v brance na hřišti lídra tabulky perfektní výkon. Předvedl se několika úchvatnými zákroky a navíc se mu podařilo lapit penaltu. Jeho tým bojoval na hřiští Částkova o body do poslední chvíle. Ze začátku druhého poočasu se dokonce dostal Kostelec do vedení 2:1, ale po těžkém boji a inkasování v poslední minutě utkání nakonec podlehl Částkovu 2:3.

 

Záložník Černošinského mužstva získal 9% vašich hlasů. Na hřišti v utkání s Dynamem Studánka byl Jan Solový (Sokol Černošín) velmi důležitou součástí týmu. Disciplinovaně si plnil své povinnosti po všech směrech. Jeho tým nakonec vyhrál 2:0 a on byl jediným střelce celého utkání. O vítězství a třech bodech pro svůj tým rozhodl ve druhé půli zápasu. 

Všem vítězům v anketě o hráče kola ještě jednou gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou