Diváci vybrali jako hráče kola Jakuba Wintrleho

0

Hráče sedmnáctého kola se díky Vašim hlasům stal stal Jakub Wintrle, ale jen o fous, na záda mu dýchal jen těsně druhý Ondřej Pták. Třetí příčku pak zaujal s odstupem od dvou prvních René Táborek.

Jakub Wintrle (Sokol Trpísty) může slavit nejen vítěství svého týmu, na kterém se dost výrazně podílel, ale také odměnu od diváků v podobě vítězství v anketě na hráče kola. A proč, že jste si ho vlastně vybrali za svého favorita? Jakub Winterle je útočník Trpíst, který pomohl svému týmu tím, že se v utkání s Kladruby zapsal na listinu střelců. A to ne jednou, ale hned třikrát. Svým hattrickem v první půli dostal svůj tým do vedení 3:1, které už si společně se spoluhráči udrželi. Od diváků získal 39% hlasů. Gratulujeme!

 

Na druhé pozici se umístil Ondřej Pták (Sokol Stráž), záložník Stráže dokázal na malém a nekvalitním Kšickém hřišti vyprodukovat hned několik skvělých přihrávek a založil i několik slibných akci. Jeho tým se však střelecky trápil a na hřišti Kšic nakonec padl 1:3. Útěchou může nominovanému záložníkovi být alespoň skvělý výsledek v anketě na hráče kola. Ondřejovi jste poslali 37% hlasů, tedy jen o dvě procenta méně, než konečnému vítězi.

 

Třetí hráč ztartil na první dvojici hodně. Ale 13% procent vašich hlasů ho až do vítězné trojice nakonec přeci jen katapultovalo. Kapitán René Táborek (Sokol Trpísty) je druhým, ze dvou hráčů Trpíst, kteří byli na hráče kola nominováni. A i on, stejně jako Jakub Winterle se dostal až mezi tři nejlpší. René dirigoval Trpísty pěkně ze středu hřiště a plnil si své povinnosti po všech směrech. Svůj perfektní výkon korunoval vítěznu brankou Trpíst.

 

Všem vítězům ještě jednou gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou