Tomáš Dufek králem prvního jarního kola

0

V anketě Hráč kola zvítězil obránce Hradce. Za ním se umístili druhý Charles Ball a třetí Radek Týml.

Přestože ideální sestava kola hrála pouze se třemi obránci, tak vítězem ankety se stal jeden z nich - Tomáš Dufek. Defenzivní hráč klubu SK Hradec 1946 předvedl spolehlivý výkon bez jediné chybičky. Pomohl tak svému týmu k výhře 4:1 proti Líšiné a k navýšení náskoku na čele tabulky. Jeho představení ocenili hlasující, kteří mu přisoudili 36% z celkového počtu hlasů. 

 

Na druhém místě se umístil muž s poněkud exotickým jménem - Charles Ball. Tento hrotový útočník Chlumu proti Záhoří sice žádnou branku nedal, ale připravil několik šancí pro své spoluhráče a i díky nim se mohl radovat z těsné výhry 2:1.

 

Bronzový je Radek Týml. Kanonýr Seče se zaskvěl na půdě Mantova, kde zaznamenal hattrick a dovedl svůj tým k výhře 3:2. Tato skutečnost ho pasovala do role favorita ankety, ale Týml nakonec získal "jen" 17% hlasů, a skončil tak třetí. Všem třem gratulujeme ke stupním vítězů. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou