Hráčem 23 kola se stal po boji Pavel Klíma z Olomučan

0

    Hodně vyrovnaný souboj byl o krále uplynulého kola. Hned trojice hráčů se vešla do pětiprocentního rozdílu. Tento boj nakonec zvládl nejlépe Pavel Klíma z Olomučan před Jiřím Hejčem z Vysočan. Na pomyslném třetím místě skončil  Zdeněk Bednář z rezervy Kunštátu.

1. Pavel Klíma, Olomučany - 23% hlasů

Olomučany se staly katem favoritům. V posledním duelu odebraly body Vilémovicícm a byl u toho i Pavel Klíma, který svým výkonem měl velký podíl na překvapivém výsledku.

2. Jiří Hejč, Sokol Vysočany - 21% hlasů

Vysočanský expres Jiří Hejč svými průniky způsobil nemalé potíže obranným řádem Doubravice.  Hrál hodně aktivně a patřil mezi strůjce vítězství svého celku v uplynulém kole. 

3. Zdeněk Bednář, FK Kunštát B - 19 % hlasů

Až do svého vystřídání byl Zdeněk Bednář nejlepším hráčem na jedovnickém hřišti. Byl doslova nepolapitelný a tak i bod z půdy favorita je jeho zásluhou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou