Jan Veselý uspěl v anketě o hráče týdne, jasně předčil druhého Studeníka a třetího Stejspala

0

Jak jste ji již jistě zvykly, jako naši pravidlení čtenáři, přicházíme ve středu opět s vyhlášením výsledků medailových pozic v anketě o hráče kola. Tentokrát jstenejvíce sympatizovali s výkonem Jana Veslého, který v utkání s Krásnem zmněnil pozici a z klasického postu obránce, se přesunul do útočné řady. Tam si vedl skvěle a svému týmu dokonce vypomohl jedním zásahem. Stříbro pak bere kraslický kapitán Studeník, který si vedl o víkednu skvěle a opět dovedl svůj tým k vítězství. A třítí příčka pak byla přisouzena Janu Stejspalovi z Dolního Rychnova, který dokázal proti Chodovu nečekaně získat dva body.

Vítězem v naší anketě o hráče kola se tentokráe stal opět útočník, tentokráte z celku páté Lomnice. Jan Veselý (OSS Lomnice) dělal velký problém hostující obraně, neustále hýřil aktivitou, měl dva samostatné úniky proti hostujícímu brankáři, který ho bravurně vykryl. Připravoval šance a byl téměř u všeho. Zkrátka bojoval a svou aktivitou týmu pomohl k jasnému vítězství. Je to obdivuhodnější o to, že Jan je za normálních okolností obránce, ale s rolí útočníka si poradil skvěle. A navíc se ve druhé půli blýskl i zápisem do listiny střelců.

 

Druhá příčka připadá jednomu z nejlepších hráčů soutěže. Kraslickému kapitánovi Tomáši Studeníkovi. Tomáš Studeník (SK Kraslice-fotbal) podává stabilně velmi kvalitní výkony a nejinak tomu bylo i proti Březové, kde jeho tým získal další tři body. Tentokrát ale dostal v utkání novou roli. Postvil se na pozici defenzivního štítu a sedlo mu to perfektně. Dozadu byl prakticky bezchybný a na druhou stranu perfektně rozdával přihrávky. Navíc přidal dvě branky a své kvality tak opět potvrdil. 

 

Bronz jste poté pověsili na krk Jana Stejspala (SK Dolní Rychnov). Ten má za sebou velmi vydařené utkání, ve kterém jeho tým nečekaně potrápil favorita z Chodova a navíc proti němu získal velmi cenné dva body. Jan Stejspal tomu napomohl skvělým bojovným výkonem po všech směrech. Skvělou hrou ve středvé řadě eliminoval rychlé přechody Chodova do útoku a skvěle potrápil jeho defenzivu. Zkrátka ideální pohyb a práce na hřišti a za ten jste mu zaslouženě udělil bronzovou příčku.

 

Všem vítězům závěrem ještě jednou gratulujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou