Hráčem 17.kola je Lukáš Černohorský z Chanovic

0

 

Skončilo první hlasování  ze sestavy 17. kola 1.B třídy sk.B   Výsledky  hlasování , které bylo možné provádět  vámi fanoušky a návštěvníky našich webových stránek do úterní půlnoci   známe a tudíž můžeme i zveřejnit nejen premiérového vítěze, ale také další dva v pořadí tohoto hlasování.

 

 

Vítězem 17.kola a hráčem kola se stal jeden z nejlepších hráčů  nejen svého týmu kterým je Haas Chanovice, ale také celé soutěže Lukáš Černohorský.  Tento třicetiletý zkušený hráč  se podílel na velmi kvalitním výkonu svého týmu v utkání v Dlouhé Vsi , kde byl také autorem jedné ze dvou branek Chanovic.

 

Druhé místo obsadila ikona druhého týmu tabulky TJ Spálené Poříčí  Vladislav Fiala. Fanoušci mu dali hlasy nejen proto, že umí dávat branky (na jaře skóroval ve třech kolech , naposledy doma dal dvě branky a z nabídnutých šancí odmítl si připsat  hattrick), ale je velmi kvalitním hráčem ve středu hřiště a výborným nahrávačem.

 

Dušan Němec  ze Sokola Měčín je třetím do výčtu hráčů, kteří dostali nejvíce hlasů  a obsadil tudíž třetí místo.  Odchovanec měčínské kopané a dlouholetý kapitán A týmu  byl velmi talentovaný a již na vojně v Dukle Janovice patřil mezi nejlepší kanonýry 1.A třídy a své kvality nadále dává ve prospěch Měčína, kterému se v tomto ročníku příliš nedaří .

 

Na pořadí o muže následujícího 18. kola se můžete od příštího pondělí po zveřejnění sestavy kola již příští  týden  také vy!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou