Finále krajského poháru se odehraje mezi Slušovicemi a Nedachlebicemi

0

Již tuto středu se ve Zlíně na Letné střetnou Slušovice a Nedachlebice o vítězství v poháru hejtmana Zlínského kraje.  Začátek zápasu je naplánován na 17:00.

Oba týmy, které se probojovaly do finále, v současnosti hrají v 1A třídě. Slušovice, které momentálně hrají na čele 1A třídy sk. A v semifinále vyřadily účastníka krajského přeboru Luhačovice. Nedachlebice hrající 1A třídu sk. B zase v semifinále přemohly rovněž účastníka této soutěže Kvasice. Finále určitě nabídne výborný fotbal, vždyť pro oba týmy bude tento zápas vrcholem sezóny.

 

Za Slušovice shrnul očekávání Jakub Štefek: Myslíme si, že rozhodne bojovnost a dobrá psychika. Přece jen se hraje o hodně. Zajímává je pro vítěze i možnost zahrát si příští sezónu Pohár FAČR. Pro náš tým to bude vrchol probíhající sezóny. Celý tým i okolí tímto zápasem žije.

 

 

Finále se odehraje ve Zlíně na stadionu Letná 27. května 2015 od 17:00.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou