Ústecký | Louny | III.třída : Rozhovor s hráčem 22. kola Miroslavem Šubertem

0

Postoloprtské béčko sice prohrálo v Pátku, Miroslav Šubert branku nevstřelil, ale přesto se stal hvězdou 22. kola III. třídy louského okresu. V hlasování porazil i Vrouteckého ostrostřelce Jana Kuklu. který v tomto kole vstřelil 3 branky.

 

Nejprve bych Vám chtěl Mirku pogratulovat k získání ocenění hráče kola. V hlasování jste získal 33% hlasů. Co na to říkáte?

V první řadě bych chtěl poděkovat za hlasy fanoušků a také za nominaci. A jsem rád, že se mi podařilo vyhrát.

 

Předčil jste i vrouteckého kanonýra Jana Kuklu, který je v poslední době k nezastavení. Jemu to v minulém kole opět padalo do brány, dal 3 branky. Vám se branku vstřelit nepodařilo, přesto jste vyhrál. Nejste překvapený?

Překvapený samozřejmě jsem, nečekal jsem to. Pár šancí sice bylo, ale gól jsem nedal a navíc jsme prohráli. O to víc mě vítězství překvapilo.

 

Mirku, jaká je Vaše fotbalová kariéra, kde jste s fotbalem začínal a kdo Vás k němu přivedl?   

S fotbalem jsem začínal v Zeměchách, kam mě přivedl můj otec, který tam také hrál. A přes Cítoliby a Most jsem se dostal do Postoloprt, kde působím již 7. rokem.

 

Máte svůj fotbalový vzor či mužstvo, kterému fandíte?  

Žádný fotbalový vzor nemám. Od mala fandím Spartě jak v hokeji, tak ve fotbale.

 

Kam až byste to chtěl ve fotbale dotáhnout?

Chtěl bych se dostat zpátky do A týmu, ze kterého jsem vypadl vinou několika zranění a dlouhou pauzou, kdy jsem nemohl hrát.

 

V jarní sezóně má Vaše mužstvo výsledky jako na houpačce, dvakrát jste vyhráli, pak dvakrát prohráli, remíza a opět dvě vítězství, teď prohra v Pátku, znamená to, že v následujícím kole, kdy hostíte Libčeves opět prohrajete?

Doufám a věřím, že Libčeves doma porazíme. Máme v týmu hodně mladých hráču (dorostenců), kteří si musí zvyknout na dospělý fotbal. Dokážeme porazit týmy z předních příček, ale pak prohrát s posledním. Postupně se ale naše hra zlepšuje.

 

Jaká je nálada ve Vašem týmu? Ve většině případů jsou v klubech „béčka“ na okraji zájmu, není to případ Postoloprt?

Nálada v týmu je dobrá. A jelikož trénujeme víceméně dohromady, tak v tom nevidím žádný problém. Při domácích zápasech fanoušci přijdou a podpoří nás. Na venkovních je to horší, jelikož se termíny zápasů kryjí s naším A týmem.

 

Je fotbal Vaší jedinou sportovní aktivitou, věnujete se i jiným sportům?

Hlavní aktivitou je fotbal, ale občas si chodím zaběhat, také rád jezdím na kole.

 

Co děláte ve volném čase, když zrovna nekopete do míče. Máte nějaké další záliby, kterým se věnujete?

S přítelkyní chodíme na procházky se psem. Když je čas, vyrazíme s kamarády na hokej do Prahy.

 

Co říkáte našemu portálu „Fotbal u nás“, který má za cíl přiblížit veřejnosti i nižší fotbalové soutěže, jako je ta Vaše. Stihl jste si přečíst i nějaký článek?

Je to dobře, že se lidé dozvědí a mohou si přečíst, jak hrál jejich klub, když se zrovna nemohou přijít podívat. Přečetl jsem si pár článků, které se týkaly Postoloprt.

 

Mirku, díky za rozhovor. Ať se Vám daří jak ve fotbale, tak i mimo něj.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou