Rozhovor s Hráčem 22. kola Janem Poláčkem

0

Jako Hráče 22. kola jste vybrali obránce TJ Sokol Kozolupy Jana Poláčka. Neváhal jsem a připravil jsem si pro tuto mladou naději kozolupského fotbalu několik otázek. Kuriózní věcí je, že Jan Poláček hrál svůj vůbec první zápas za muže.

Mohl byste se našim čtenářům v krátkosti představit?

Jmenuji se Jan Poláček a je mi 17 let. Hraji za tým TJ Sokol Kozolupy. S fotbalem jsem začínal v 10 nebo 9 letech v Plzni na Doubravce, ale tam mi to nějak nevyšlo. Poté jsem nějaký čas hrál za Touškov a byl jsem tam také na půlročním hostování z Kozolup. Letos na jaře už hraji pouze v Kozolupech. Hraju převážně za dorost jako brankář.

 

Jak jste se dozvěděl o své nominaci na Hráče kola?

O mojí nominaci mi řekli hodinu před koncem hlasování a byl jsem velmi překvapen.

 

Jak jste se dozvěděl o vašem vítězství v anketě?

O tom jsem se dozvěděl včera na vašem webu.

 

Proč si myslíte, že jste vyhrál v naší anketě?

Sám nevím proč. Nemyslím si, že je to zasloužené vítězství. Byl to můj vůbec první zápas za A tým a hrál jsem pouhých posledních 10 minut. Rozhodně jen v našem týmu je více hráčů, kteří si to zaslouží více jak já. Nicméně jsem velmi rád, že jsem to vyhrál.

 

Co říkáte na formu vašeho spoluhráče Jakuba Čecha? Letos na jaře vstřelil hodně branek a poslední 2 zápasy v každém hattrick.

Já ho osobně příliš neznám. Vídám ho pouze na trénincích. Ale sám vidím, že mu to velmi jde jak na tréninku, tak na hřišti a hraje výborně.

 

Jaké jsou ambice týmu TJ Sokol Kozolupy?

Muži se snaží urvat titul jak to jen jde. Určitě budou spokojení i s druhým postupovým místem. Postup je pro ně klíčový a moc chtějí postoupit.

 

Jaké jsou vaše hráčské ambice?

V dorostu jsem letos gólman, protože náš původní odešel a já jsem si to v bráně jednou zkusil. Trenérovi jsem se asi zalíbil a pro tuto sezónu mi to zůstalo. Nicméně jsem trenérovi řekl, že chci od příští sezóny opět hrát na mém oblíbeném útočnickém postu. To je i můj původní herní post. Jinak si rád za hraju za muže jak za A tak i B tým. Za B tým mám za sebou 2 zápasy. Za A tým jsem hrál pouze jednou.

 

Jak se daří dorosteneckému týmu?

Letos na jaře hrajeme parádně. Ze šesti zápasů máme 6 výher,1 prohru a 1 remízu. V tabulce jsme na 8. místě.

 

Vzpomenete si na váš nejkrásnější gól?

Ten padl v dorosteneckém zápase. Dostal jsem přihrávku od obránce z půlky hřiště a vstřelil jsem rozhodující branku utkání na 2:1. Byly to velmi důležité 3 body a nádherná branka.

 

Jaký je váš hráčský vzor a váš nejoblíbenější profesionální fotbalový tým?

Jako hráč rozhodně švédský kouzelník Zlatan Ibrahimovič. Z týmů to je italský celek AC Milán.

 

 

Honzovi moc děkuji za rozhovor a do dalšího nejen fotbalového působení přeji mnoho úspěchů. Třeba už příští sezónu ho budu zpovídat jako kanonýra.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou