Hráčem 26. kola ostravského přeboru se stává Michal Manulák z TJ Vítkovice Svinov

0

Ve 26. kole ostravského přeboru Svinov zvítězil 3:1 na hřišti Vřesiny a upevnil si tak vedoucí místo v tabulce, protože druhý Slovan jen remizoval v Třebovicích. Hlasováním fanoušků se hráčem sestavy 26. stává záložník Michal Manulák ze Svinova s výrazným ziskem 85%. Na druhém místě skončil Karel Bohačík z Michálkovic, který minulou sobotu vstřelil čtyři góly v prvním poločase proti Hošťálkovicím, na třetím brankář Zbyněk Hypš ze Slovanu Ostrava.

 

 

Michal Manulák – TJ Vítkovice Svinov – 85 % Karel Bohačík – FC Slavia Michálkovice -7 % Zbyněk Hypš – Slovan Ostrava – 4 %

 

 

 

Již další týden od pondělí do úterní půlnoci můžete opět hlasovat o hráče 27. kola. Hlasovat se může z jedné IP adresy každou hodinu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou