Hráčem 24. kola 1.A třídy sk. B se stává Tomáš Sekanina

0

Hráč Sedliště Tomáš Sekanina vyhrál u fanoušků v hlasování v sestavě kola a stal se hráčem uplynulého 24. kola 1.A třídy skupiny B. Jeho výborný výkon potržený třemi góly na hřišti Raškovic, kde jeho tým jednoznačně a zaslouženě zvítězil 0:5, mu vyneslo od fanoušků první místo. Za tímto hráčem TJ BDSTAV Sedliště se poté umístil na druhém a třetím místě se stejným počtem hlasů čeladenský Martin Váňa a Jiří Huvar z Petřvaldu na Moravě.

 

 

Nejlepší tři hráči 24. kola jsou:

1. Tomáš Sekanina - Sedliště (46 % hlasů)

2. Martin Váňa - Čeladná (15 % hlasů)

3. Jiří Huvar - Petřvald na Moravě (15 % hlasů)

 

Tomáš Sekanina vyhrál hlasování s náskokem jednatřiceti procent, podařilo se mu získat více hlasů než druhému Martinu Váňovi a třetímu Jiřímu Huvarovi. Celkově získal útočník TJ BDSTAV Sedliště 46 % hlasů a může se pyšnit titulem hráč 24. kola 1. A třídy skupiny B.

 

Druhé místo obsadil Martin Váňa z týmu SK Beskyd Čeladná, který se svým týmem vyhrál v Brušperku 0:4. Celkově si připsal nejlepší hráč sobotního utkání svého mužstva 15 % hlasů. Na třetím místě skončil útočník týmu TJ Petřvald na Moravě Jiří Huvar, který se svým týmem doma jednoznačně a zaslouženě porazil tým TJ Havířov - Dolní Datyně 5:0 a na tomto výsledků se podílel útočník Petřvaldu na Moravě třemi góly, za co jsi vysloužil ocenění nejlepšího hráče svého týmu. Celkově hráč Jiří Huvar získal stejný počet 15 % hlasů jak druhý Martin Váňa.

 

S vítězem hlasování ve čtvrtek 21. května můžete na našich stránkách očekávat rozhovor.

 

Všem, kteří se hlasování zúčastnili, děkujeme a věříme, že i příště podpoříte svého favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou