V 18. kole se bude hrát o hodně

0

V přibývajícími odehranými zápasy jarní části 1.B třídy sk. B  bude důležitost jednotlivých zápasů  přibývat. Dosažené výsledky pak budou hledat  odpovědi na otázky, kdo postoupí a naopak se s toto soutěží bude muset rozloučit. V tohoto pohledu již hodně napoví následující , 18.kolo.Jeho program bude hodně zajímavý !

 

Stačí pouhý pohled na utkání , které jsou podle losu. Vše začne třemi zápasy v sobotu. V nově rekonstruovanému sportovním areálu v Žákavé se střetnou dva týmy, kterým to na jaře výsledkově šlape, v Chanovicích se bude hrát pošumavské derby a zápas o šest bodů uvidí Štěnovice.

Neméně důležitá bude série tří duelů v neděli. Zápas s přívlastkem utkání jara  se bude hrát v Plzni na Košutce, kde se střetne dvojice největších aspirantů na postup. Derby čeká v Chlumčanech dva sousední věčné místní rivaly  a další klání z kategorie o šest bodů čeká aktéry zápasu Strážov – Blovice. Takže vážení příznivci fotbalu a fanušci této soutěže, máme se o následujícím víkendu na co těšit !

Program 18.kola : Košutka - Sp.Poříč(NE ), Strážov – Blovice(NE), Chlumčany - Přeštice (NE), Žákava - Dl. Ves      (SO), Chanovice – Mochtín (SO), Štěnovice – Měčín (SO)         

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou