Hráčem 22. kola soutěže Plzeň - Sever III. třída je Jan Poláček

0

Obránce Jan Poláček z týmu TJ Sokol Kozolupy se stal Hráčem 22. kola. V hlasování obdržel 45% hlasů a tím jste mu zaručili prvenstí. Druhý byl útočník TJ Sokol Kozolupy Jakub Čech s 31% hlasů. Třetí místo obsadil útočník TJ DIOSS Nýřany Anar Aliyev s 7% hlasů. Na rozhovor s vítězem se můžete těšit zítra.

Jakub Poláček se jedním gólem podílel na hladkém vítězství Kozolup nad Třemošnou 8:0. V obraně týmu předvedl dobrý výkon a díky tomuto vítězství Kozolupy stále drží naději na titul. Na první Baník Líně ztrácí tři body. Další důležitý zápas Kozolup máme příležitost sledovat v sobotu 23. května od 17:00.

Jakub Čech řádil v útoku Kozolup proti Třemošné jako černá ruka a nasázel Třemošné rovnou celý hattrick. Jakub Čech se stará o produktivitu Kozolup a střílení důležitých gólů jak se na klíčového útočníka sluší a patří. Je to jeho druhý hattrick v řadě. Zda bude vynikat i nadále můžeme sledovat už tuto sobotu v zápase proti Nýřanům.

Anar Aliyev byl jediným střelcem zápasu Nýřan proti Kamennému Újezdu. Vstřeli dvě branky a jeho tým zvítězil 2:0. Chytá dobrou střeleckou formu a pro Nýřany bude důležitým mužem v útočných řadách. Jeho další výkony budeme moci sledovat v sobotu 23. května od 17:00 v zápase TJ Baník Líně : TJ DIOSS Nýřany.

 

Zajímavé 22. kolo soutěže je za námi. I příští týden budete moci vybírat toho nejlepšího hráče kola. Anketa bude zveřejněna opět v pondělí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou