Po Salvovi přebírá vítězný trůn pro hvězdu kola kraslický obránce Rozsíval

0

Diváci měli opět možnost se, až do úterní půlnoci, opět svými hlasy podílet na vybírání nejlepšího hráče kola. Nejvíce je tentokráte zaujal defenzivní výkon kraslicekého obránce Oldřicha Rozsívala, který zazářil v utkání proti Svatavě. Zdatně mu pak ale sekundovali druhý, Roman Hudák z Jindřichovic, který se připomněl dvěma rozhodujícími zásahy na hřišti Šindelové, a brankář Jan Procházka, člen svatavské sestavy, která zdatně bojovala v Kraslicích.

Našemu vítězi dvaadvacátého kola stačilo na vítězství čtyřicet procent Vašich hlasů. Náš dnešní vítěz, krasilikcý obránce, předvedl v utkání proti Svatavě perfektní defenzivní výkon. Prakticky nikdo přes něj nepřešel a on měl čas se navíc perfektně zapojovat i do ofenzivních tažení. Oldřich Rozsíval (SK Kraslice-fotbal) je jedním z nejlepšich obránců soutěže a navíc velký dříč, což v divácích vždy vyvolává velké množství sympatií. Svého nasazení a bojování navíc nemusí Oldřich vůbec litovat, Kraslice totiž po půli prohrávaly 1:2, ale i díky jejich skvělé jistotě vzadu, v podobě Rozsívala, dokázaly ve druhé půli utkání otočit a strhnout na svou stranu.

Tento hráč je v zápise uveden jako obránce, obránce, který rozhodl utkání. Tento jindřichovický hráč plnil své povinnosti a úlohy v utkání naprosto skvostně a stal se hlavní hvězdou zápasu. Jindřichovice se totiž ve vesnickém derby se Šindelouvou nečekaně trápily a vůbec se jim nedařilo. O vítězství hostů nakonec rozhodovaly dva velmi důležité zásahy v podání Jidřichovic. Utkání totiž nakonec skončilo 1:2 a obě tyto branky vstřelil právě Roman Hudák (FK Jindřichovice), který vzal v rozhodující chvíli vše na sebe a stal se hrdinou týmu. Diváci jeho výkon ocenili sedmadvaceti proceny svých hlasů. 

Bronzová příčka pak patří brankáři. Jan Procházka (Baník Svatava) stál v utkání Kraslic a Svatavy na opačné straně barikády, než náš dnešní vítěz Rozsíval. Kraslice mají ve svém týmu velmi nepříjemné střelce a dokáží si vytvořit plno šancí. Jinak tomu nebylo ani tentokrát, i když to tak ve výsledku nemusí vypadat. To vše především díky Procházkovi. Svatavský brankář si totiž vedl v tomto utkání naprosto briliantně a pokusy soupeře efektně, ale i efektivně zneškodňoval. A z velké části právě i díky němu, dokázali hosté s lídrem držet krok až do samotného závěru, kde sahali po bodech, ale nakonec jim jen těsně unikly. Janu Procházkovi jste udělili třináct procent vašich hlasů.

Všem vítězům bychom závěrem ještě jednou rádi pogratulovali a popřáli hodně štěstí a úspěchů v fotbalovém, ale i soukromém životě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou